Make-up cu Lizi Serbanescu: Patru trucuri pentru realizarea unui machiaj bronzant perfect

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 13:37
2296 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: Patru trucuri pentru realizarea unui machiaj bronzant perfect
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

In pictorialele de vara si inceputul toamnei, modelele arata superb in culorile decadente ale soarelui. Bronzul le confera o aura seducatoare, relaxata si le scoate cele mai bune trasaturi in evidenta.

Ai vrea si tu sa arati asa, dar nu e usor sa creezi acele umbre misterioase sau sa gasesti nuantele potrivite de farduri bronzante pentru tipul tau de ten? Lizi Serbanescu, specilist psihoestetica, explica pentru Ziare.com, care sunt trucurile profesionistilor.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

1. Secretul pentru gasirea nuantei tale de bronz este sa pornesti de la culoarea naturala a pielii tale. Apoi, alege produse cu o nuanta sau doua mai inchise decat aceasta.

2. Este esential sa alegi formulele perfecte din gama larga de cosmetice. Concentreaza-te pe cele satinate, usoare, nu foarte pigmentate, care pot fi aplicate cu usurinta si de incepatori. S-ar putea sa constati ca restul sunt dificil de uniformizat, daca vrei un aspect cat mai natural.

5 trucuri ca sa ai o piele perfecta dupa ce iesi de la sala

3. Nu te baza numai pe fondul de ten cu particule autobronzante. Alege si un iluminator cu irizatii aurii pentru a uniformiza look-ul. In acest fel zona sprancenelor si aria deasupra obrajilor vor prinde lumina, iar tu vei radia!

4. Gandeste-te inainte unde vrei sa aplici autobronzantul. Poti opta pentru definirea sau conturarea ochilor sau sculptarea obrajilor. Un look de vara complet, precum cel cu care te intorci din vacanta, poate fi obtinut aplicand autobronzant sub obraji sau de-a lungul fruntii, pe tample, barbie si nas.

Opt trucuri pentru a nu avea probleme cu tenul sensibil pe timpul verii

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Machiajul bronzant perfect, #trucuri machiaj bronzant perfect, #machiaj bronzant perfect , #machiaj