Make-up cu Mirela Vescan: BB, CC si mai nou DD cream, pe intelesul tuturor

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 12:14
11922 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: BB, CC si mai nou DD cream, pe intelesul tuturor
Foto: Mirela Vescan

BB, CC si mai nou DD cream reprezinta o extensie moderna a fondului de ten clasic in asociere cu multe creme de ingrijire, hidratare, protectie, matifiere, echilibrare a secretiilor de sebuum, regenerare celulara si asa mai departe.

Ideea aceasta de a acumula cat mai multe proprietati intr-un singur produs este practica si confortabila pentru ca "se impusca doi iepuri dintr-un foc": tenul are un aspect frumos, suplu si natural si in acelasi timp este tratat, ingrjit si protejat, explica make-up artistul Mirela Vescan, pentru Ziare.com.

Make-up cu Mirela Vescan: Tendinta principala a sezonului

Prima data a aparut BB crem in Coreea acum aproape patru ani si succesul a fost neasteptat, conceptul a fost preluat astfel incat este prezent in orice portofoliu respectabil al marcilor de farduri.

Make-up cu Mirela Vescan: Culoarea anului 2015

BB cream sau Beauty Balm sau Blemish Balm are o textura cremoasa, hidratanta, translucida, usor de aplicat. Pe langa nivelare estetica, ofera hidratare, protectie impotriva atacurilor UVA, UVB, matifiere, regenerare. Mai contine Vitamina E, acid hialuronic, agenti antioxidanti si adjuvanti pentru regenerare celulara.

CC cream sau Colour Control continua povestea. Pastreaza textura si proprietatile minunate ale lui BB cream, dar vine in plus cu un control al culorii pielii. Microparticulele lumioptice care au fost folosite la inceputul anilor 2000 sunt acum "reactivate" datorita proprietatilor estetice pe care le ofera tenului.

Au proprietatea de a difuza lumina, astfel incat tenul arata perfect sub orice tip de iluminare, mai ales cea albastra, care dezavantajeaza pielea umana. Deci CC cream vine cu ceea ce numim "glow", prospetime si naturalete.

Make-up cu Mirela Vescan: Scapa usor de cuperoza, acneea rozacee si varice

DD cream sau Dermatologically Defining are o mare calitate si anume un filtru crescut de protectie solara, de la 35 in sus, si protejeaza inclusiv impotriva razelor UVC. Are o textura cremoasa, este emolienta si calmanta, perfecta pentru pielea deshidratata-uscata, sensibila.

Practic aceste creme pigmentate se completeaza "din mers", sunt un raspuns al nevoilor sociale legate de estetica, protejarea si ingrijirea pielii, pot fi folosite de toata lumea indiferent de varsta sau sex, sunt ideale pentru plaja, usor de folosit.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Cum alegem BB, CC sau DD cream.

La testare se selecteaza culoarea si toleranta, exact ca la alegerea unui fond de ten.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#BB CC si DD cream, #ce inseamna BB cream, #ce inseamna DD cream, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan makeup , #machiaj