Make-up cu Mirela Vescan: Cum te fardezi la un cocteil

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 08:23
4012 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Cum te fardezi la un cocteil
Foto: Arhiva

Atunci cand esti invitat la o petrecere de tip cocteil esti foarte incantata, insa abia cand trebuie sa te aranjezi incepi sa iti faci griji.

Make-up artistul Mirela Vescan iti ofera cateva sfaturi cu privire la cum trebuie abordat un astfel de machiaj pentru a te asigura ca impresionezi.

Aceasta considera ca "intalnirea de tip cocteil este o ocazie neoficiala si placuta de a purta discutii intre parteneri sau viitori parteneri de afaceri. In aceasta situatie, titulatura de 'cocteil' are ca punct de pornire o bautura sofisticata non-alcoolica si a devenit un atribut al unei tinute sau al unui... machiaj", dupa cum a declarat Mirela Vescan pentru Ziare.com

Machiajul pentru o asemenea ocazie trebuie gandit astfel incat sa avantajeze cat se poate de mult fizionomia, sa fie sic si firesc, in acelasi timp.

"Pentru inceput, baza de machiaj - alcatuita din fond de ten, fard corector si pudra - trebuie sa fie cu putere medie de acoperire si cu o textura mata. Ideal ar fi ca tenul sa arate luminos si suplu in lumina serii. Deci, daca este nevoie, fardul de obraz bej natural se poate dubla cu o pudra mineral roz deschis", spune ea.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum sa te fardezi la birou

Sprancene accentuate si ruj rosu

In ceea ce priveste sprancenele, acestea se vor farda putin mai accentuat, pentru a se vedea mai bine in lumina artificiala. Expresia lor este foarte importanta.

"Pentru machiajul ochilor se pot alege nuante inchise de negru, maro, bleumarin, completate de culori naturale, ca maro, brun, bej", a continuat make-up artistul.

Intr-o incapere in care are loc de obicei un cocteil, lumina este directionata din tavan, de aceea centrul de greutate al machiajului se va muta pe pleoapa superioara, pentru a nu aparea umbre ciudate sub ochi.

"Fardul inchis la culoare se va aplica la baza genelor superioare, cam doi mm, dupa care se va estompa usor spre coltul extern al ochilor. Nu se vor crea umbre savante pe pleoape, pentru ca nu se vor vedea neaparat. Trebuie insa fardate si pleoapele inferioare cu un maro foarte deschis, pentru a oferi profunzime privirii", a adaugat ea.

In privinta rujului, Mirela Vescan spune ca trebuie sa fie rosu luminos sau un roz inchis, cu un contur difuz.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Mirela Vescan machiaj cocktail, #cum te fardezi cocteil, #sfaturi machiaj cocktail, #machiaj evenimente sfaturi , #machiaj