Make-up cu Mirela Vescan: Cum tratam pigmentarea nedorita

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 09:41
3144 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Cum tratam pigmentarea nedorita

Vara este o amintire si dupa cum arata vremea ne pregatim deja de venirea iernii. Tenul nostru inca sufera dupa caldura din timpul anotimpului cald, asa ca make-up artistului Mirela Vescan a oferit pentru Ziare.comcateva sfaturi cu privire la ingrijirea tenului cand avem de-a face cu pigmentare nedorita.

"Dupavacanta, din cauza expunerii la soare, putem constata aparitia unor pete inestetice pe ten, fenomen dificil de controlat, deoarece acestea apar in functie de sensibilitatea pielii chiar daca au fost folosite filtre de protectie. Razele soarelui sunt variabil agresive in functie de ora expunerii, timpul de expunere si tipul de filtru de protective folosit", explica Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Totusi, ea adauga ca indiferent de cauza care a produs pigmentarea, mai importanta este procedura de eliminare a efectului.

"Metodele pot fi variate de la tratamente de depigmentare si peeling-uri progresive efectuate in clinici de dermato-cosmetica pana la o ingrijire constanta acasa cu ingredient specific", a adaugat specialistul.

Avand in vedere ca incepe sezonul rece, Mirela Vescan sustine ca acesta este momentul in care se poate da startul folosirii serum-urilor cu acizi de fructe, AHA si a serum-urilor cu acid hialuronic.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru ochi verzi

"Urmeaza 5-6 luni in care pielea va avea timp sa se regenereze si sa revina la culoarea uniforma dorita. Aceste serum-uri se folosesc seara, dupa demachiere si tonifiere si inainte de aplicarea cremelor de intretinere, hidratare, regenerare. Avantajul este acela ca serul amplifica eficienta cremelor ce urmeaza a fi aplicate, ele au rol de vehicul hidratant", ne-a explicat make-up artistul.

Aceasta ne-a mai invatat ca lotiunea tonica poate fi inlocuita cu o lotiune pentru eliminarea petelor, care se poate gasi in magazinele cu specific fitoterapeut.

De asemenea, ea a adaugat ca "mastile pentru depigmentare trebuie sa fie pe baza de argila verde, pudra de baobab, aspirina, suc natural de aloe, lamaie, alantoina (extrasa din musetel) ".

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul bej

Ce se poarta in acest an?

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Tratament pentru pigmentarea nedorita, #masti pigmentarea nedorita, #Mirela Vescan makeup, #Mirela Vescan machiaj, #Mirela Vescan sfaturi machiaj, #Mirela Vescan farduri , #machiaj