Make-up cu Mirela Vescan: Fondul de ten si tendintele in cosmetica

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 12:56
5976 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Fondul de ten si tendintele in cosmetica
Foto: Mirela Vescan

In ultimii ani in fiecare sezon "s-a purtat" cate un tip de fond de ten, in functie de noutatile aparute in de frumusete. Make-up artistul Mirela Vescan explica ce se poarta in acest an.

"A fost 'vedeta' fondul de ten rezistent la transfer, toate reclamele erau cu un ceas si mesajul era ca acest produs rezista pe piele intreaga zi. A urmat fondul de ten matifiant, cu proprietti de absortie a grasimilor, echilibrant si cu putere mare de acoperire, iar dupa el atentia tuturor s-a transferat pe un produs mai 'potent' destinat tenului mixt", a declarat pentru Ziare.com Mirela Vescan.

Aceasta adauga ca dupa ce pentru fiecare tip de ten a fost creat cate un fond de ten specific, au aparut produsele cu atributii din ce un ce mai sofisticate.

"Fondul de ten care se adapteaza oricarui tip de piele si este in acelasi timp o baza de machiaj, este bunicul produsului Beauty Balm, minunata BB Cream. Fondul de ten cu particule lumioptice sau orice altceva de genul asta, care se adapteaza oricarui tip de ten si de lumina, oferind un aspect natural, neted, estetic.

Este bunicul generatiei CC, Colour cream control, o crema geniala, multifunctionala, destinata tuturor, adaptabila oricarui tip de lumina etc", a continuat Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Fondul de ten mineral, lansat acum 3-4 ani, inca mai este in top. Este un ecou al modei Bio, o necesitate psihica in societate, dupa cum spune specialistul.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

Astazi, sunt trei tendinte principale pentru fondul de ten:

- fondurile de ten minerale, bazate pe minerale nobile (Mutch Perfection are microparticule de safir) ;

- fondurile de ten nedetectabile, care ofera un aspect natural, corectat, suplu si foarte-foarte natural;

- Redensity foundation, un produs nou de tot. Daca pana ieri un fond de ten era asociat cu ideea de crema pigmentata, astazi un fond de ten trebuie sa fie un serum revitalizant care trimite in profunzimea pielii un cocktail de vitamine si acid hialuronic.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegem extensiile de gene pentru ochii apropiati

Make-up artistul explica ca din cauza poluarii si a unui mod de viata alert, poate dezordonat, pierderea acidului hialuronic din piele incepe devreme, inainte de a implini 20 de ani. Bineinteles, ca la inceput mai incet, dupa care ritmul de pierdere se accelereaza.

"2014 este anul Redensity. Produsele de ingrijire, tratamentele cosmetice, mesoterapiile, terapiile BBL raspund unei nevoi a societatii, aceea de a mentine pielea in standarde normale, cat mai mult timp.

Generatia de fonduri de ten cu serum, completeaza necesitatile pielii si in acelasi timp sunt o baza de machiaj superba, tenul devine natural si luminos", a incheiat Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul de Diva

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Tendinte fond ten, #fond de ten tendinte cosmetica, #machiaj fond ten, #noutati fond ten , #machiaj