Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul de Diva

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 17:07
5877 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul de Diva
Foto: Arhiva personala

Pentru a fi o diva nu este de ajuns sa fii sexy, ci trebuie sa faci ceva pentru a ajunge sa fii un exemplu pentru cei din jur. Totusi, make-up artistul Mirela Vescan explica cum te poti machia precum o diva.

"Imi place sa am aplicatia DEX pe tableta si ma ajuta foarte mult la nevoie. De multe ori folosim cuvintele eronat si este important sa recunoastem asta, pentru ca in mod sigur nu vrem sa denaturam limba romana pe care o iubim, pentru ca este sofisticata, plina de sensuri si ne ajuta sa comunicam intre noi.

Cuvantul 'diva' are insa un singur sens, rezuma intr-un singur cuvant o femeie care este artista sau actrita foarte iubita, admirata, adulata de public, asteptata. Nu scrie in dictionar nimic vis-a vis de 'femeie sexy', 'senzuala' sau 'apetisanta'.

Cu toate acestea la noi exista tendinta de a folosi frecvent cavantul ca un atribut al oricarei persoane feminine cu oarecare popularitate si daca se poate cu un machiaj realizat ca pentru un personaj travestit, colorat si grafic", a declarat Mirela Vescan pentru Ziare.com.

Specialistul precizeaza ca nu vrea sa comenteze un fenomen de masa, insa ar vrea sa descrie machiajul de diva care are rolul de a identifica particularitatile unui chip celebru.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Jennifer Lopez, o adevarata diva

"Un exemplu de diva actuala este Jennifer Lopez, este talentata, celebra si frumoasa. In videoclipuri sau pe scena poate fi fardata in orice fel, orice tip de machiaj o avantajeaza. Chiar este una dintre putinele femei care arata bine cu un ruj mai deschis la culoare decat nuanta pielii", a continuat make-up artistul.

Mirela Vescan mai spune ca Jennifer este fardata superb cu nuante derivate din umbre naturale, cu texturi si intensitati adaptate dupa caz, indiferent ca este pe covorul rosu, cand este invitata in emisiuni tv, in reclame sau in film.

"Fondul de ten este fluid, suplu, transparent fixat pe pometi cu pudra satinata care ofera un efect superb de 'glow'. Sprancenele sunt fardate firesc si se armonizeaza cu nuanta parului", a adaugat specialistul, scoatand in evidenta punctele forte ale machiajului de diva.

Sa trecem la machiajul ochilor: pleoapa inferioara este fardata cu un fard sau cu un creion maro inchis fumuriu, bine estompat, iar coltul intern al pleoapei, spre nas, fardul este bej deschis perlat, o metoda clasica de a amplifica stralucirea ochilor, dupa cum a explicat expertul in make-up.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

In interiorul pleoapei inferioare, pentru machiajul de zi este aplicat uncreion bej deschis, care este inlocuit cu unul negru, pentru un machiaj ce seara.

Pleoapa superioara este fardata cu umbre mai inchise in coltul extern sau uneori pe toata suprafata mobila, fardurile alese sunt mate sau satinate si sunt folosite progresiv in plan vertical, multe nuante apropiate ca intensitate pentru a se obtine un degrade frumos pana in coltul intern al ochilor.

Uneori Jennifer are un machiaj smokey eyes in adevaratul sens al retetei, fardurile sunt fumurii si bine estompate, dupa cum a mai spus Mirela Vescan.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegem extensiile de gene pentru ochii apropiati

Pometii sunt fardati uneori cu umbre naturale oblice, uneori cu o tenta roz "solara", iar rujul, mereu prezent, este ales surprinzator de bine, intotdeauna altfel.

Genele "de diva" sunt aplicate, cu rolul de a completa frumos machiajul.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Machiajul de Diva, #sfaturi machiaj, #sfaturi machiaj diva, #Mirela Vescan makeup artist, #Mirela Vescan sfaturi machaij , #machiaj