Make-up cu Mirela Vescan: Tendintele sezonului in machiaj

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 12:12
2463 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Tendintele sezonului in machiaj
Foto: Mirela Vescan

Fiecare sezon aduce noi tendinte in machiaj. Make-up artistul Mirela Vescan ne vorbeste despre cele din aceste zile.

"Soarele nu mai este atat de puternic si se face un transfer progresiv de la cald la rece. Cele mai mici defecte ale tenului devin vizibile, motiv pentru care trebuie ales un fond de ten cu putere mare de acoperire si cu o textura mata, catifelata", a declarat Mirela Vescan pentru Ziare.com.

Specialistul precizeaza ca important este si faptul ca in sezonul acesta se schimba in general texturile, inul si bumbacul sunt inlocuite de lana si mixturi pe baza de lana, de materiale care optic, ofera caldura.

Make-up cu Mirela Vescan: Cum alegi fondul de ten

Un truc bun: se aleg doua nuante de fond de ten, una mai inchisa la culoare si una mai deschisa; tenul pierde bronz vizibil de la o zi la alta si ar fi bine ca prin mixarea celor doua nuante de fond de ten sa se obtina constant o culoare care sa se identifice cu nuanta de moment a pielii, dupa cum explica make-up artistul.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul la intalnirea de afaceri

Iata un rezumat practic al tendintelor:

- pudra este transparenta, fara luciu;

- pe pometi, tample si arcade se poate aplica o pudra irizata bej;

- sprancenele sunt texturate generos in culoarea naturala a parului;

- tusul pentru pleoape este in continuare modern, se aplica la baza genelor superioare, putin estompat in exterior, spre tample;

- verdele menta si verdele turcoaz, care au fost deliciul verii in machiaj, raman in tendinte si acum insa in combinatie cu tonuri maro, bej, teracota;

- combinatii delicate de culori pentru pleoape mai sunt: lila-maro, roz-maro, gri-maro. Cand spun maro ma refer la nuanta cojilor de nuca, a caramelului sau a frunzelor ruginii.

Pentru machiajul de seara Mirela Vescan recomanda smokey eyes gri sau negru, iar pentru machiajul natural se alege o combinatie de corai cu bej.

In privinta fardului pentru obraz este bine sa se aleaga o nuanta naturala, iar mascara sezonului este cea de volum.

In privinta rujului recomandate sunt nuantele de rosu mac, rosu mat, rozuri delicate, rosu spre grena cu textura de petala de trandafir, grena, bordeaoux sau bej mat.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tendintele sezonului in machiaj, #tendinte machiaj toamna, #tendinte machian, #Mirela Vescan machiaj, #makeup artist Mirela Vescan , #machiaj