Reguli esentiale pentru aplicarea fondului de ten

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 17:50
5095 citiri
Reguli esentiale pentru aplicarea fondului de ten

Fondul de ten poate fi cel mai bun prieten al unei femei, ascunzand imperfectiunile pielii, dar se poate dovedi si un adevarat dusman atunci cand nu este ales si aplicat cu atentie, formandu-se pete si un aspect de masca.

Iata de ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa apelezi la acest truc de infrumusetare, potrivit Hello Magazine:

Testeaza-l la lumina

Atunci cand iti cumperi fondul de ten, nu-l incerca doar in magazin, la incheietura mainii, ci mergi si undeva unde exista o sursa naturala de lumina. Daca nu vrei sa iesi afara, macar apropie-te de o fereastra, caci machiajul se va vedea total diferit sub razele soarelui, fata de lumina becului.

Gaseste nuanta potrivita

Fondul de ten nu trebuie sub nicio forma sa iti schimbe nuanta naturala a pielii, asa ca trebuie sa gasesti exact tonul care sa ti se potriveasca perfect. Daca nu il alegi cu atentie, vei obtine o piele patata si un machiaj deloc profesionist.

Ai grija cand esti bronzata

Trebuie sa tii cont de faptul ca pielea ta isi schimba nuanta pe parcursul anului, in functie de cat de mult te expui la soare. Nu poti purta vara acelasi fond de ten ca iarna, caci va fi mult prea deschis pentru ce ai tu nevoie. In plus, vara s-ar putea sa nici nu ai nevoie de asa ceva, o crema cu un strop de culoare fiind mai mult decat suficienta.

Pregatirea pielii

Chiar daca se numeste "fond", acest produs nu trebuie aplicat pe pielea nepregatita. Epiderma trebuie curatata, tonifiata, hidratata, abia dupa aceea putandu-se folosi machiajul.

Amesteca inainte de aplicare

In cazul in care folosesti un fond de ten lichid, este indicat sa il amesteci putin inainte sa il aplici pe fata, astfel incat pigmentii si consistenta sa sa fie constante pe toata perioada folosirii.

Aplicarea propriu-zisa

El trebuie intins pe toata fata, de la obraji, frunte, tample, barbie, pana la gat si pleoape. Incepe de la nas si continua spre marginile chipului. Indiferent de forma lui (solid sau lichid), atat timp cat este aplicat cu mainile se va intinde mult mai bine decat cazul in care folosesti un burete sau o perie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fond de ten aplicare, #fond de ten sfaturi, #fond de ten alegere, #fond de ten recomandari , #machiaj