Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sfaturi de machiaj pentru a parea mai tanara

Duminica, 21 August 2011, ora 08:34
3221 citiri
Sfaturi de machiaj pentru a parea mai tanara

Vrei sa te machiezi pentru a fi mai frumoasa, dar fara sa iti dai seama faci greseli care te imbatranesc, adaugand ani buni pe fata ta si subliniind defectele pe care tu poate tocmai vrei sa le maschezi.

Totusi, tinand cont de cateva reguli de machiaj, vei reusi sa arati naturala si frumoasa, potrivit Self Magazine:

Pudra poate patrunde in liniile fine de pe fata, atragand si mai mult atentia asupra lor. Alege un fond de ten lichid, care se intinde mult mai bine si nu se strange in locuri nedorite. Daca tenul tau este gras si are uneori un aspect uleios, foloseste inainte de a aplica fondul de ten o baza speciala care sa estompeze stralucirea in exces a pielii.

Rujul. Buzele nu mai sunt atat de pline cum obisnuiau sa fie in adolescenta si la 20 de ani, asa ca esti tentata sa folosesti culori mai puternice, prin care sa le scoti in evidenta. Totusi, aceasta nu este cea mai buna varianta, caci specialistii in cosmetica recomanda nuantele pale, rozalii.

La fel cum o rochie neagra, simpla, te ajuta sa ai solduri mai micute, acelasi efect impresionant il vor avea si rujurile deschise la culoare, sidefate, care vor face ca buzele sa para mult mai mari.

Daca folosesti un gloss stralucitor este si mai bine, caci acesta va reflecta lumina si suprafata va parea mai mare. In plus, pentru a evita scurgerea rujului de pe buze, foloseste un creion in aceeasi nuanta cu acesta, aplicat pe conturul buzelor.

Gene. Odata cu trecerea anilor, genele sufera schimbari si mai cad sau se tocesc si nu mai sunt asa evidente cum erau odata. Foloseste un creion de ochi negru intens, cu care sa colorezi zona dintre radacinile genelor, acolo unde rimelul nu ajunge in mod normal.

Pe pleoapa de jos pune un creion sau fard deschis la culoare, pentru a da stralucire privirii.

Fata obosita. Oboseala adauga ani multi pe orice chip, asa ca trebuie sa faci tot ce-ti sta in putinta sa o maschezi. Un pic de bronz ajuta pe oricine, indiferent de nuanta pielii sau a parului. Daca nu vrei sa te expui razelor solare, foloseste un autobronzant, fiind atenta sa arate cat mai natural cu putinta.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#machiaj imbatranire, #machiaj sfaturi, #machiaj greseli, #machiaj corect , #machiaj