Trucuri rapide si usoare pentru a radia de frumusete

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 18:07
9805 citiri
Trucuri rapide si usoare pentru a radia de frumusete
Foto: Buzzle

Multe femei nu au timp de un machiaj complicat inainte de a pleca la munca, de aceea de multe ori prefera sa nu se aranjeze deloc. Aceasta nu este o solutie tocmai buna. N-ar fi mai bine sa inveti cum sa te machiezi cat mai frumos intr-un timp cat mai scurt? Iata cateva trucuri rapide si usoare pentru frumusete.

Fie ca esti o fata sau o femeie mai in varsta, machiajul si ingrijirea pielii sunt ultimele lucruri ce it vin in minte atunci cand te grabesti sa ajungi la lucru. Dar indiferent de cat de ocupata esti, a arata bine si a fi prezentabila este esential.

O sesiune de machiaj nu poate incepe fara un anticearcan, aminteste Buzzle. Cheia unui ten luminos este alegerea unei nuante potrivite pentru pielea ta.

In cazul in care anticearcanul este mai inchis o sa pari palida. Modul corect de a aplica anticearcanul este de a puncta pe fata, pe zonele care au nevoie de o acoperire totala, precum zona de sub ochi si in jurul nasului.

Apoi, cu ajutorul degetelor, il intinzi uniform pe toata fata. Cand ai terminat, foloseste putina pudra pentru ca fardul sa se fixeze bine.

In cazul in care pielea ta nu necesita baza de machiaj, nu aplica. Aplicarea bazei de machiaj are nevoie de timp si daca nu esti atenta te poti trezi cu urme pe fata, pe care nu ti le-ai dori. Pentru a inlocui baza de machiaj, poti opta pentru o crema hidratanta usor colorata. Aceasta iti va oferi un aspect natural ce va dura toata ziua.

Cand aplici rujul, foloseste intotdeauna o perie speciala. Aplica un strat de ruj pe buze, insa evita sa trasezi o linie intunecata pentru conturul buzelor.

Culoarea rujului iti va pune in valoarea buzele in functie de sanatatea acestora. De exemplu, rujul rosu o sa se vada bine daca buzele tale sunt netede si fara fisuri, asa ca asigura-te ca o data pe saptamana le cureti cu o periuta de dinti moale precum cele pentru copii.

Invata sa realizezi un machiaj natural

Unul dintre cele mai bune si mai rapide sfaturi de frumusete este aplicarea anticearcanului in partea de sus a buzei: astfel, gura ta va parea mai plina.

In cazul in care te trezesti dimineata cu ochii umflati, nu intra in panica: poti scapa rapid de cearcane. Tine la frigider peste noapte doua linguri si dimineata pune-le pe ochi cateva secunde.

Un fel de regula pentru aplicarea rimelului este si cea care urmeaza. Atunci cand aplici rimelul, fa-o in doua straturi, asigurandu-te ca primul s-a uscat bine inainte de a trece la al doilea.

Sa nu iti fie frica sa experimentezi cu diferite culori. Utilizeaza belumarin, turcoaz, verde si nuante de bronz pentru a defini ochii. Pentru conturul cu negru trebuie sa folosesti un creion moale, pentru a nu te rani. De asemenea, linia trasa cu creioanele moi dureaza mai mult.

Sapte pasi catre un machiaj minunat

Nu ai avut timp sa iti speli parul si acesta pare moale si gras? Scapa rapid de aceasta problema utilizand putina pudra pentru bebelusi la radacina firelor. Apoi perie parul bine.

Pudra ii va oferi volum si va absorbi orice exces de ulei. De asemenea, cand esti in criza de timp si nu ai timp sa il aranjezi, strange-l in coada si rezolvi imediat problema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#trucuri machiaj fata, #trucuri fardat, #trucuri ingrijire personala , #machiaj