Trucuri simple pentru un look stralucitor

Vineri, 14 August 2015, ora 16:17
2385 citiri
Trucuri simple pentru un look stralucitor
Foto: Pexels

Make-up artistii din intreaga lume apeleaza la anumite trucuri pentru ca modelele sa arate impecabil in momentul unei prezentari sau la o sedinta foto. De ce nu te-ai folosi si tu de acestea.

Joaca-te cu fardurile si scoate in evidenta trasaturile frumoase folosind cateva tehnici pe care le cunosc specialistii in make-up.

5 trucuri de machiaj care o sa te intinereasca instant

Anticearcanul

Pentru a crea iluzia unei pieli fara defecte, tot ce trebuie sa faci este sa aplici o lotiune hidratanta pentru a-ti pregati pielea pentru machiaj. Apoi continua cu anticearcan pentru a acoperi cosurile si ridurile. Aceasta este combinatia care iti poate salva machiajul de la degradare.

Fondul de ten

Pentru a te feri de un efect artificial din cauza unei baze supraincarcate, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un fond de ten iluminator si apoi o cantitate mica de lotiune hidratanta. Rezultatul final va fi stralucitor.

Aplicarea ascutita a dermatografului

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute si provocatoare tendinte de machiaj. Pentru a defini stralucirea tot ce trebuie sa faci este sa subliniezi partea interioara a pleoapelor, apoi sa incepi din coltul exterior si sa trasezi linia catre interior.

Asigura-te ca termini de construit codita subtire cand atingi locul care se afla in linie dreapta cu osul sprancenei.

Ce cred barbatii cu adevarat despre machiajul unei femei

Fardul de ochi

S-au dus zilele in care trebuia sa aplici fardul uniform, acum e momentul sa lucrezi orizontal, mai degraba decat vertical. Alege de la nuante mai luminoase la cele mai inchise cu grija si creeaza un efect vizual armonios si artistic, folosind o paleta larga de culori.

Cum trebuie sa te fardezi vara ca sa reziste machiajul

Fardul de obraz

Evidentiaza obrajii folosind nuanta care se potriveste tonului pielii tale. Secretul succesului este sa gasesti cel mai bun loc in care sa aplici produsul. Aplica fardul de obraz in linie dreapta cu pupila ochiului si varful nasului. Nu aplica mai mult de doi centimetri pentru proportii perfecte.

YVE.ro

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#trucuri look stralucitor, #trucuri machiaj, #trucuri make up , #machiaj