Ultimele tendinte de machiaj toamna-iarna

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 12:46
2141 citiri
Ultimele tendinte de machiaj toamna-iarna
Foto: Pexels/Kaboompics

Sa arati fabulos nu a fost niciodata mai usor, iar pentru asta trebuie sa arunci o privire asupra tuturor tendintelor de machiaj pentru toamna/iarna.

Noile tendinte de machiaj pentru toamna-iarna au fost lansate, iar doamnele sunt gata sa le experimenteze, incat in acest an vorbim despre varietate.

Machiajul poate fi distractiv, asa ca nu trebuie sa te temi sa explorezi lumea vasta si minunata a machiajului. Alege un look romantic bazat pe nuante luminoase, pastelate, alege un aspect urban cu tonuri de pamant sau fii stralucitoare si experimenteaza nuante lucioase, bogate care atrag atentia.

De la simplu, la fabulos, noile tendinte ale machiajului arata uimitor si se potrivesc stilurilor, tonurilor pielii si preferintelor variate, asa ca alege-le pe cele preferate si asigura-te ca vei fi mereu la moda.

Ce machiaje noi te asteapta din toamna (Galerie foto)

"Natural" este un cuvant care nu ar trebui sa lipseasca din vocabularul machiajului tau, incat frumusetea naturala nu va putea fi acoperita. Daca vrei simplitate si romantism care subliniaza feminitatea, alege produsele esentiale ca fondul de ten, anticearcanul, fardul de obraz si putin rimel. Pielea perfecta nu merita sa fie ascunsa, asa ca scoate ce este mai frumos din aceasta, subliniindu-i perfectiunea. Un truc profesional pentru a-ti infrumuseta ochii si a le da stralucire este sa aplici dermatograful alb pe linia interioara a pleoapei, deci foloseste un creion alb fin, de calitate, pentru a ilumina imaginea.

Tonurile de pamant sunt o combinatie perfecta pentru iubitoarele aspectului urban. Coloreaza-ti imaginea cu nuante maron delicate. Maro si albastrul inchis sunt nuante de sezon, asa ca experimenteaza si aplica ochilor tai culoarea potrivita. Daca nu esti fana a fardului de ochi, poti alege un dermatograf minunat si poti infrumuseta genele cu un rimel negru/maro.

Daca iubesti drama, alege imaginile indraznete si intra in lumea frumoasa a culorilor inchise stralucitoare ca bleumarinul, verdele, dar si nuante de negru/gri, in functie de ce se potriveste mai bine stilului tau. Stratifica nuantele pentru a obtine un machiaj izbitor, evident, care adauga un mister seducator si nu poate trece neobservat.

Tonurile fardurilor de obraz care infrumuseteaza pielea, adica nuante ca piersica, rozul si bronzul, sunt o necesitate in trusa ta pentru acest sezon, in timp ce nuantele de ruj pot fi mentinute in zona subtila sau indrazneata cu niste culori naturale, caramiziu sau rosu stralucitor.

YVE.ro

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#tendinte machiaj toamna iarna, #machiaj toamna iarna, #trucuri machiaj toamna iarna , #machiaj