Asa Da, asa Nu - Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Nu mai pot cu acesti colanti sintetici!

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 17:26
7201 citiri
Asa Da, asa Nu - Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Nu mai pot cu acesti colanti sintetici!
Foto: Arhiva personala/Maria Simion

Spuma vedetelor din Romania a fost prezenta, recent, la celebrarea a 21 de ani de PRO FM. Fiecare a venit cu ce a avut mai bun in sifonier, insa, pe alocuri, reactia nu a fost cea asteptata.

Designerul Maria Simion, prezentator al emisiunii Wonder life, la Antena Stars, a pus sub lupa tinutele vedetelor, aratandu-se, per total, deloc impresionata de incercarile acestora de a fi in trend. Au existat, insa, si cateva "sclipiri".

"In primul rand, fiind un eveniment radio, deci cu multi artisti, ma asteptam la mult mai multe tinute iesite din tipare si mai pline de insipratie... In mod evident, nu a fost cazul. Asadar, per ansamblu, am senzatia ca fiecare dintre ei a venit la alt eveniment. Daca nu era acel panou in spate, puteam sa jur ca vorbim despre evenimente diferite!", a declarat pentru Ziare.com designerul Maria Simion.

Tabu in moda, cu Maria Simion: Aparitii horror la Premiile Bafta 2014

Andreea Ibaka, sotia lui Cabral, e prima pusa la colt: "Imi doresc sa cred ori ca a gresit evenimentul ori ca de acolo pleca la o intalnire de afaceri. Sandalele sunt absolut odioase! Genul acesta de sandale cu bareta pe glezna este foarte potrivit persoanelor inalte".

Principalele greseli din tinuta vedetei sunt cele trei "taieturi": una in cazul bluzei, o alta pe fusta si o a treia constand in bareta sandalelor. "E deranjant vizual", explica designerul. In plus, bluza s-ar fi potrivit la un jeans, fusta la un sacou sau o camasa. Concluzia: "Toate piesele sunt din povesti diferite!".

Verdictul e clar si in cazul cantaretei Nicole Cherry: "Are nevoie urgent de un stilist! Nu-mi place nici lungimea rochiei, nici modelul, iar acei adidasi nu au ce cauta acolo! Lungimea asta de rochie nu este pentru ea, sa nu uitam ca vorbim totusi de un copil!

Daca vrea sa adopte stilul acesta copilaresc poate pastra doar culorile, in rest absolut tot trebuie sa dipara rapid!".

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Acest om este extrem de stilat!

Nici Elena Ionescu, din trupa Mandinga, nu a impresionat. "O aparitie in stilul ei, nimic spectaculos. Sper sa mai renunte la aceste cizme peste genunchi si sa-si personalizeze putin stilul... In rest, astept sa ma surprinda cu o alta abordare de stil", afirma Maria Simion.

Asa Da, Asa Nu - Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: In cazul ei, nici nu stiu cum sa incep...

Au existat insa si vedete care au facut alegeri fericite in materie de tinute. Sore este un astfel de exemplu. "O aparitie extrem de relaxanta si cool, in acelasi timp. Imi place genul acesta de 'tricoul iubitului' largut, dar care iti da o nota de feminitate exact atat cat trebuie. Imi plac si adidasii, eu as fi strans parul, in rest doar de bine", conchide designerul.

La capitolul "Asa Da" e trecuta si Andreea Balan: "O aparitie exact asa cum ma asteptam, sexy! Am mai spus ca Andreea este un personaj, asadar tinutele si aparitiile ei sunt in acelasi spirit!". Totusi, intotdeauna e loc de mai bine, e de parere designerul: "I-as fi scos cureaua din talie si atunci capata un aer mai relaxat...".

Verdictul designerului e dur in ceea ce o priveste pe Adina de la Heaven. In cazul ei e vorba despre un "Asa Nu" clar: "Nu mai pot cu acesti colanti sintetici! Renunta rapid la ei, te implor! Bluza nu-mi displace si accesorile arata bine. Tinuta este stricata de colanti, din pacate".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Nu mai pot cu acesti colanti, #Maria Simion designer, #Asa da asa nu moda, #greseli moda designer, #tinute vedete, #vedete prost imbracate, #vedete tinute pro fm 21 ani , #moda