Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU (Galerie Foto) 16 ianuarie 2011

Duminica, 16 Ianuarie 2011, ora 20:06
4791 citiri
Ce mai poarta vedetele - Asa DA/Asa NU (Galerie Foto) 16 ianuarie 2011
Foto: Celebrityfashion.onsugar

In fiecare weekend, Ziare.com iti prezinta gafele vestimentare ale vedetelor, dar si divele care au ales cele mai frumoase tinute, menite sa iti taie respiratia. Printre vedetele din aceasta saptamana se numara Carey Mulligan si Michelle Williams.

Saptamana 10-16 ianuarie a adus in prim plan tinute indraznete, sexy, originale, bizare sau pur si simplu plictisitoare. La categoria "best dressed", Rachel McAdams conduce detasat, cu o rochie despre care s-a vorbit mai mult decat despre filmul pe care actrita incerca sa-l promoveze. Cat despre "worst dressed", competitia e mai acerba...

ASA DA

Carey Mulligan

Simpatica actrita Carey Mulligan nu dezamageste nici de data aceasta, fiind printre putinele vedete de la Hollywood cu un stil ireprosabil. Aflata la premiile Palm Springs, Carey a purtat o rochie mov inchis, semnata Prada, prinsa in talie cu o curea, si pantofi cu platforma Yves Saint Laurent, potrivit revistei People.

Michelle Williams

Michelle Williams, aflata la Premiile Criticilor de Film din New York, a aratat cum se face un "mix and match" reusit. Actrita a purtat un top de Nina Ricci la care a adaugat o fusta Wren si pantofi Christian Louboutin. Bijuteriile sunt Chanel.

Cameron Diaz

Cameron Diaz a fost "on fire" pe covorul rosu la premiera filmului The Green Hornet din Los Angeles. Rochia Azzaro este super sexy, fara sa fie vulgara, si ii pune in evidenta mainile perfect tonifiate. Pantofii sunt Casadei iar bijuteriile sunt Lana Jewelry.

Rachel McAdams

Rachel McAdams a aratat, la premiera din Marea Britanie a filmului Morning Glory, ca nu ii este frica sa isi asume un risc vestimentar. Multi au spus ca rochia florala semnata Suno este prea decoltata pentru covorul rosu, dar mie mi se pare ca Rachel are exact atitudinea potrivita pentru a face din aceasta tinuta un "statement" si nu un "faux pas".

ASA NU

Nicole Richie

Credeam ca moda pantalonilor scurti din denim (cunoscuti si ca jorts - jean shorts) a murit de mult, dar Nicole Richie, aflata aici in West Hollywood, tine sa ne demonstreze ca nu e asa. Nicole a purtat o pereche de daisy dukes (varianta cu talie inalta), semnati Erin Wasson pentru RVCA, peste colanti opaci. Propun ca data viitoare sa aduca inapoi florile prinse in cosite si semnul "peace".

Demi Moore

Demi Moore a participat la premiera filmului "No Strings Attached" in Westwood, California, intr-un moment sever de pierdere temporara a memoriei. Credea ca este tanara, ca o cheama Fergie si ca poate sa poarte o rochie mini cu fermoare si sa nu arate penibil. Singura mea intrebare este: care-i explicatia pentru coafura?

Jennifer Garner

Rochia magenta purtata de Jennifer Garner, semnata Roland Mouret, la o gala din New York, nu este oribila. Dar croiul nu ii pune silueta deloc in valoare.

Rihanna

Rihanna , aflata aici in West Hollywood, a purtat o pereche de jeansi, pardon, o pereche de pantaloni din piele...nu, o pereche de jeansi peste pantaloni din piele...Ok, ma dau batuta, habar n-am ce anume sunt pantalonii ei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ce mai poarta vedetele, #moda vedete, #vedete covorul rosu , #moda