Ce pantofi sa porti ca sa-i exciti pe barbati?

Marti, 27 Iulie 2010, ora 18:13
8750 citiri
Ce pantofi sa porti ca sa-i exciti pe barbati?

Femeilor le plac pantofii, asta este indiscutabil. Dar ce pantofi din dulapul tau ii excita pe barbati? Asta este cu totul alta discutie.

O sa fii uimita, dar barbatii au gusturi destul de decente. Shine.com a facut un sondaj de opinie printre barbati si a descoperit ce fel de pantofi li se par sexy si ce fel de pantofi nu-i atrag oricat ai incerca.

Ce pantofi li se par super sexy

Papucii de plaja simpli. Daca ai si o pedichiura ingrijita intr-o culoare vesela, n-ai cum sa dai gres.

Pantofii retro. Barbatii cultivati vor aprecia intotdeauna un pantof retro care aduce un omagiu unei anumite perioade din istoria modei. Sunt sofisticati si originali.

Cizme si ghete. Cizmele (cat timp nu sunt gen Catwoman sau Cruella deVil) pot fi foarte sexy. Barbatii sunt in special atrasi de ghete gen cowboy si de combinatia fusta cu cizme.

Platformele. Platformele (iarasi, in limitele decentei) pot completa foarte frumos o rochie de vara, plus ca sunt foarte comode.

Tenisii. Tenisii si pantofii sport in general sunt alti "favoriti" ai barbatilor. Li se par "draguti" pe femei si, la fel ca si cu papucii de plaja, nu poti da gres cu ei.

Ce pantofi nu le plac

Pantofii cu varf ascutit. Li se pare ca seamana a instrumente de totura.

Pantofii vulgari. Prea inalti, cu prea mult sclipici, cu tocul prea subtire, cu platfome supradimensionate...pantofii vulgari sunt intimidanti si denota prostul gust.

Pantofii "la moda". In fiecare sezon exista acea pereche de pantofi pe care o are TOATA lumea. Nu fi si tu una dintre acele persoane.

Cizmele Ugg (mai ales cand nu e iarna). Barbatilor li se pare ciudat sa poti cizme Ugg atunci cand nu este frig afara, pe langa faptul ca modelul este deja perimat.

Mocasinii. Da, sunt comozi, dar le aduc aminte de mama lor.

Sabotii. Sunt la moda, dar este greu sa arati bine in saboti. Pe langa faptul ca fac zgomot de la un kilometru distanta.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#pantofi sexy, #pantofi barbati, #pantofi cu toc , #moda