Cele mai frumoase si dorite femei din lume redefinesc stilul

Sambata, 27 Aprilie 2013, ora 11:52
3575 citiri
Cele mai frumoase si dorite femei din lume redefinesc stilul

Unele dintre cele mai frumoase si dorite femei din lume redefinesc stilul vestimentar la o varsta pe care nu o mai putem numi chiar prima tinerete. Gwyneth Paltrow si Jennifer Aniston s-ar imbraca prea...sexy, sustin sepcialistii in domeniu.

Gwyneth Paltrow a atras toate privirile recent, la premiera din Los Angeles a filmului "Iron Man 3". Desi are 40 de ani si este mama, ea a reusit sa isi mentina o silueta de invidiat, fiind in pas cu moda intotdeauna, scrie Fox News. Tinuta ei a fost laudata de specialistii in domeniul vestimentatiei, ei fiind de parere ca fizicul vedetei este cel care ii permite sa poarte orice isi doreste ea.

Jennifer Aniston, la cei 43 de ani ai ei, este una dintre cele mai dorite femei din lume. Ea a aparut la premiera filmului "Call Me Crazy: A Five Film" imbracata intr-o tinuta neagra provocatoare si eleganta in acelasi timp. Analistii in domeniu spun ca aceste tinute erau in trecut purtate de tinere cu varsta intre 15 si 20 de ani, insa stilul vestimentar s-a schimbat si avem parte de tinute sexy purtate de cele mai dorite femei din lume chiar si peste 40 de ani.

Specialistul Jerry Packman, cunoscut pentru tinutele create pentru Kate Middleton, Adele, Catherine Zeta-Jones si Angelina Jolie, este de parere ca aceste vedete arata ca varsta a devenit un element insignifiant in privinta stilului. El spune ca multe femei de 20 de ani nu indraznesc sa poarte tinute provocatoare, iar altele de 50 de ani sunt mult mai deschise optiunilor.

Sfatul specialistilor vestimentari este ca femeile sa caute imbracamintea care sa le puna in valoare tinuta si sa le faca sexy, insa fara ca ele sa ia neaparat hainele fiicelor lor de 20 de ani. Criticate adesea pentru astfel de greseli au fost Madonna si Courtney Love.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#gwyneth paltrow sexy, #iron man 3 premiera gwyneth, #tinuta jennifer aniston , #moda
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Rochia actritei, frumusica de altfel, este de un prost gust consumat