Cele mai importante motive pentru a folosi covoare de intrare

Advertorial
Joi, 29 Octombrie 2020, ora 20:02
12033 citiri
Cele mai importante motive pentru a folosi covoare de intrare

Covoarele de intrare sunt piese foarte creative si utile pe care fiecare persoana ar trebui sa le foloseasca. In magazinul online ropunct.ro pot fi gasite numeroase modele de covoare de intrare, la cele mai avantajoase preturi si la un nivel de calitate ridicat, astfel incat sa raspunda atat cerintelor creative, cat si celor de functionalitate.

Cu ajutorul covoarelor de intrare musafirii nu trebuie sa se descalte cand intra

Conform studiilor efectuate de ISSA (Asociatia Mondiala a Industriei de Curatare), aproximativ 80% din toti contaminantii care afecteaza orice casa provin de pe pantofii oamenilor. De foarte multe ori proprietarii nu solicita vizitatorilor sa se descalte, dar avand covorase de intrare la fiecare usa, se asigura de faptul ca multe dintre substantele nocive raman la usa. Poate fi selectat de exemplu un covor de intrare Aladdin vesel si interesant si atmosfera se va schimba chiar de la usa. In plus, un astfel de covor oferit drept cadou de casa noua, cu siguranta ca va atrage multumiri si aprecieri formidabile.

Covoarele de intrare protejeaza interiorul de noroi si praf

Covorul de intrare va inmagazina praful si noroiul si va mentine interiorul foarte curat. In acest sens toate covoarele de intrare de pe Ropunct sunt din cele mai bune materiale si vor ajuta cu siguranta la protejarea interiorului de praf. Materialul este special adaptat pentru a rezista cu succes unor utilizari intense pentru cat mai mult timp.

Ploaia nu mai reprezinta un cosmar

Ploaia este un cosmar pentru cei care incearca sa pastreze o anumita zona curata, deoarece odata cu ploaia vin pantofi umezi si podele noroioase. Daca exista un covor de intrare care il intampina pe fiecare oaspete usa, podelele nu vor mai avea de suferi. Covoarele de intrare de pe Ropunct au proprietati absorbante foarte bune si vor tine apa departe de suprafetele din interiorul casei.

Covorul de intrare poate fi util si decorativ simultan

Ceea ce multe persoane uita este ca covoarele nu trebuie sa fie simple si urate. Poti fi decorative si interesante si asortand covorasul de intrare cu decorul din hol sau alegand un covor de intrare interesant care sa spuna ceva despre personalitatea celor din interior, se imbina utilul cu placutul si se obtin solutii foarte decorative. Un covor de intrare Star Wars va transmite ca in interior este un fan inrait al seriei, un covor Pac Man spune ceva despre firea jucausa a locatarilor, iar un covor cu mesaj amuzant va face ca atmosfera sa fie calda in interior.

Covoarele de intrare reduc alunecarea

Foate multe persoane se accidenteaza anual din cauza alunecarii, pentru ca intra cu pantofii uzi pe podele lucioase. In mod clar, alunecarea este un pericol destul de comun si multe persoane au ajuns la spital din cauza asta. Cu un covor de intrare la fiecare prag, poate fi minimizat cu usurinta riscul de alunecare pentru ca apa de pe pantofi va ajunge in covor si va fi absorbita acolo. Covoarele de intrare de pe Ropunct.ro sunt facute din materiale speciale care absorb bine apa si impuritatile de pe incaltaminte.

Covoarele de intrare previn deteriorarea podelei

Cu covorasele de intrare bine amplasate, se poate preveni, de asemenea, deteriorarea pardoselii interioare protejand suprafetele. O podea bine intretinuta va rezista mai mult timp, iar un covor de intrare este exact ceea ce trebuie in acest sens. In timp ce podeaua este corect protejata, covorul poate sa fie folosit inclusiv pentru a da personalitate interiorului. Un covor de buna calitate va atrage cu siguranta atentia asupra sa.

Covoarele de intrare pot tine bacteriile departe

Unele covoare pot fi pulverizate cu substante care ucid microbii si bacteriile astfel incat sa nu ajunga foarte multe in interior. Deci camerele vor fi mult mai curate cu un astfel de covor. Fiecare covor de la Ropunct vine si cu infromatii despre utilizarea corecta si despre substantele care pot fi folosite. Nu se recomanda clorul, pentru ca este foarte posibil ca anumite culori sa se decoloreze deteriorand covorul, insa sunt si alte substante dezinfectante pe piata, fara clor.

Tinand cont de toate aceste motive, covoarele de intrare pot fi alese astfel incat sa indeplineasca cerintele persoanelor care locuiesc in casa, dar si pentru a spune ceva despre proprietari. Avand in vedere faptul ca toate covoarele de intrare de la Ropunct.ro sunt de foarte buna calitate, fiecare persoana trebuie doar sa aleaga modelul potrivit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#covor, #covor intrare , #moda