Da viata costumelor de baie cu aceste accesorii!

Vineri, 11 Mai 2018, ora 11:22
4635 citiri
Da viata costumelor de baie cu aceste accesorii!

Vara este aici, asa ca este timpul sa te pregatesti cu cele mai frumoase costume de baie cu care sa iti faci aparitia pe plaja si la piscina. Pune in evidenta formele corpului si te vei bucura de intreaga atentie a celor din jurul tau.

Desigur, secretul unui outfit de succes consta in accesoriile pe care le alegi. Daca faci alegerile potrivite, poti sa alegi chiar si un costum de baie clasic, dar sa impresionezi prin stil si rafinament.

Magazinul online Bogas ne impresioneaza deja cu accesorii pentru plaja superbe, care vor pune in evidenta orice costume de baie. Iata cateva dintre cele mai cool modele ale acestui sezon:

Cardiganul de plaja Zamos

Daca vrei sa ai o aparitie foarte sexy, opteaza pentru un cardigan pe care sa il porti pe deasupra costumelor de baie.

Modelul Zamos de la Bogas este realizat din voal si accesorizat cu dantela. Il poti purta atat cu costume de baie formate din 2 piese, cat si cu body-uri atragatoare cu decupaje indraznete.

In ceea ce priveste culoarea, opteaza pentru rosu si creeaza un look all red incredibil de hot vara aceasta. Incearca sa eviti sa il porti in combinatie cu costume de baie cu imprimeuri mult prea evidente.

De asemenea, daca esti adepta petrecerilor pe plaja, acest cardigan este perfect pentru o astfel de ocazie. Combina-l cu platforme si o pereche de ochelari de soare cu detalii spectaculoase.

Ochelarii de soare Tchibo

Ochelarii de soare in forma de semiluna domina moda sezonului acesta. Daca inca nu ai in garderoba, este timpul sa iti achizitionezi si tu o pereche.

Poarta-i cu costume de baie retro si vei obtine un look cu un aer foarte seducator. Desigur, se vor integra de minune intr-o tinuta minimalista.

Alege un costum de baie sport, adauga acesti ochelari de soare, poarta un cozoroc din plastic si o pereche de papuci cu talpa foarte groasa.

Acum esti pregatita sa faci o multime de poze si sa astepti sutele de like-uri pe retelele de socializare. Ii gasesti pe site-ul Bogas la pretul de 38.99 Lei.

Voal de plaja Franjy

Poarta haine de dama cu franjuri si poti sa fii sigura ca vei atrage atentia tuturor celor din jurul tau.

Voalul de plaja Franjy de la Bogas este realizat din voal si accesorizat cu o ploaie spectaculoasa de franjuri.

Este disponibil in doua variante: rosu si alb. Arata foarte bine atat cu costume de baie intregi, cat si cu modele formate din doua piese.

Il poti purta atat pe plaja, cat si la o petrecere organizata la piscina. Indiferent de alegerile pe care le vei face, poti sa fii sigura ca vei avea o aparitie demna de invidiat.

Vara aceasta este despre afirmare si distractie. Imbraca cele mai frumoase costume de baie si accesorizeaza-le cu voaluri si cardigane vaporoase si ochelari de soare care sa-ti completeze outfitul de plaja. Gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru aceasta vara in magazinul online Bogas.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#costum baie, #voal plaja, #cardigan plaja , #moda