Romanian Fashion Trends and Brands: Salonul profesionist al industriei modei

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 17:10

   

Romanian Fashion Trends and Brands: Salonul profesionist al industriei modei
Conceput ca eveniment specializat "Business-to-Business", Romanian Fashion Trends and Brands, primul SALON PROFESIONIST al industriei modei, va fi deschis in exclusivitate vizitatorilor profesionisti in 25 - 26 septembrie.

Salonul Profesionist al industriei modei asigura un mediu specializat in vederea realizarii unor contacte intensive si intalniri intre producatori, importatori, comercianti interni si internationali, specialisti din toate activitatile conexe, invatamant superior de specialitate, precum si presa.

Jolidon, cel mai cunoscut nume din industria modei romanesti, sosit de curand de la Salonul de Lenjerie din PARIS, va aduce la Salonul RFTB standul de aproape 100 mp care a fost conceput si realizat special pentru aceasta editie.

Designul vestimentar va avea ca reprezentant de varf pe Lena Criveanu, cea care a dus timp de doua editii pe podiumul BERLIN Fashion Week moda romaneasca alaturi de intreg grupul Romanian Designers.

Sectiunea de tendinte va cuprinde creatii semnate de Alina Botea, cea care a fost selectata inca de la prima participare in Show-ul de tendinte de la Pret-a-Porter Paris si Grazia Show - Berlin.

Mai multe detalii referitoare la desfasurarea evenimentului pe site-ul rftb.ro.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 655 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor