Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Ce se poarta in 2016

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 17:15
3557 citiri
Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Ce se poarta in 2016
Foto: Arhiva personala Maria Simion

Dupa ce s-au desfasurat mai toate festivalurile importante de moda, putem vorbi despre ce culori si texturi sunt in voga in aceasta primavara.

Oscar 2016: Ce actrite au impresionat si cine a gafat pe covorul rosu (Galerie foto&video)

Din punct de vedere cromatic, se poarta rozul pudra si albastru serenity, pe langa alb si negru. Aceasta din urma combinatie, dar si jocurile geometrice sunt inca in mare trend. La fel e si verdele army, care ramane in tendinte, explica pentru cititoarele Ziare.com designerul Maria Simion, prezentator la Antena Stars.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Blugii nostri cei de toate zilele - Ce modele intra in tendinte

Probabil piesele cele mai raspandite anul acesta sunt cele transparente. Asadar, mergem pe principiul "totul la vedere", fie ca e vorba de haine sau de accesorii. Mare atentie, insa, sa nu alunecam in vulgaritate! Nu trebuie sa fie uitat echilibrul in tinute, pentru ca ce e mult strica.

Cum hainele cu un look army sunt inca in tendinte, le puteti achizitiona cu incredere. Folositi-va imaginatia in ceea ce priveste accesorizarea lor. Dantela este si va ramane mereu pe podiumuri pentru tinutele pline de eleganta si rafinament.

Revin in trend, din fericire pentru mine, gecile de piele, dar acelea cu umeri inalti si pictate sau acesorizate. Dupa cum puteti vedea, vorbesc mut sezonul acesta despre accesorii, pentru ca sunt clar la putere. Asadar, gecile de piele tip biker sunt in top si puteti opta pentru rosu, alb sau negru. Chiar arata senzational! Ele sunt, practic, piesa de rezistenta in perioadele de tranzitie: primavara, vara.

Nu uitati ca sezonul acesta, pe langa hainele kaki, se poarta si nuantele pamantii; look-ul acela safari este extrem de bine primit in acest sezon si arata foarte sic.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ce se poarta in 2016, #culori voga 2016, #culori moda primavara 2016, #haine transparente trend, #verde army moda, #geci piele moda, #tendinte moda 2016, #Maria Simion designer , #moda