Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum faci ca bustul sa para mai generos (Foto)

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 10:46
4693 citiri
Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum faci ca bustul sa para mai generos (Foto)
Foto: Arhiva personala

Multe femei jinduiesc la un bust mai mare si incearca sa se foloseasca de orice artificiu ce tine de vestimentatie pentru a da aceasta iluzie. Unora le iese, altora nu.

"Chiar daca toate marile case de moda creeaza haine pentru femeile cu sani mici sau medii, busturile generoase sunt considerate in continuare la moda pentru foarte multe dintre femei", remarca Maria Simion, prezentator al emisiunii "Wonder life", de la Antena Stars, care vine si cu cateva sfaturi in ajutorul femeilor carora natura nu le-a daruit un bust generos.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum mascam un posterior generos (Galerie foto)

Pana la bisturiu, alternative sunt multe, iar prima regula se refera la sutien. Acesta trebuie ales cu multa grija, tinandu-se cont de faptul ca marimea cupelor nu este aceiasi cu marimea sanilor, dupa cum tine sa remarce pentru Ziare.com designerul.

Iti poti da seama ca este un sutien nepotrivit daca bretelele cad frecvent sau lasa urme pe piele, explica Maria Simion.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Cum mascam lipsa taliei sau burtica (Galerie foto)

Cea mai simpla metoda de a mari sanii fara a trece pe la medic o reprezinta sutienele push up, iar cel mai indicat model este cel cunoscut sub numele "push up balconette", pentru ca pieptul arata foarte natural, potrivit creatoarei de moda.

"Totusi aveti mare grija ca sanii sa nu iasa prea mult din sutien, pemtru ca efectul este dizgratios", atrage ea atentia.

"Inca un truc care functioneaza foarte bine il reprezinta volanene si topurile cu volane pe piept, care dau volum si arata foarte bine.

La fel si rochiile, cu conditia sa purtam o curea in talie, bluzele sa aiba buzunare pe piept, care au aproape acelasi efect", mai explica designerul.

"Daca ai bustul mic, nu inseamna ca nu poti sa porti decolteu. Evita decolteurile in 'V' sau pe cele foarte adanci. Alege, in schimb, decolteuri inalte si asimetrice", este sfatul creatoarei de moda.

Asa Da, asa Nu - Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Ii atarna burta peste elasticul chilotului!

Daca tinuta aleasa este in alb si negru, topul trebuie sa fie alb, iar pantalonii negri. In rest, se recomada culori calde si accesorii minimaliste, conchide designerul Maria Simion.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
#Tinute care maresc bustul, #artificii vestimentare marit sani, #creare impresie sani mari haine, #Maria Simion designer, #Maria Simion Wonder Life Antena Stars , #moda
Comentarii