Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Te imbraci pentru femei sau pentru barbati?

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 14:30
2868 citiri
Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Te imbraci pentru femei sau pentru barbati?
Foto: Arhiva personala

Daca, de obicei, designerul Maria Simion, prezentator la Antena Stars, ne dezvaluie cele mai noi trenduri in moda, de aceasta data a decis sa abordeze o tema ce isca multe discutii: "Pentru cine se imbraca femeile?".

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Noile reguli vestimentare - ce se poarta in 2015

"Era un mit care spunea ca femeile se imbraca pentru barbati, sa fie admirate, sa atraga atentia, sa fie in centrul atentiei lor etc...

Eu nu as fi pe deplin de acord cu acest mit si am sa explic de ce. De cate ori noi, ca femei, n-am iesit in oras 'ca fetele', intre fete si, hai sa recunoastem, n-am vrut sa o eclipsam pe una dintre prietene, uneori doar asa, din ambitie?

Competitia intre femei exista si va exista mereu, nu doar la job, ci si in ceea ce priveste aspectul, tinuta sau infatisarea - nu tot timpul scopul este unul bine stabilit.

Vrem sa fim frumoase, sa ne admire chiar si femeile, pentru ca cel mai greu de convins suntem chiar noi, femeile. Recunoastem greu cand vedem o alta femeie mai frumoasa, mai aranjata sau mai bine imbracata... Si atunci cand o facem, parca tot cu jumatate de gura o spunem.

De multe ori ne dorim sa fim frumoase chiar pentru noi insine, asta conferindu-ne o stare de bine si de incredere in noi. Pentru asta ne luptam cu diete, gimnastica, masaje etc, sa ne placa in primul rand noua ce vedem in oglinda. Deci, uneori chiar ne imbracam pentru starea noastra de spirit.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Starea psihica, tradata de haine

E adevarat si ca atunci cand vrem sa fim irezistibile si sa cucerim, gandim tinuta cu multe zile inainte si ne organizam in asa fel incat sansele de reusita sa fie maxime, iar 'domnul' sa cada irevocabil in mrejele noastre, dar nu putem spune ca ne imbracam exclusiv pentru barbati sau pentru femei".

Maria Simion

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Pentru cine te imbraci, #femei imbraca pentru barbati, #designer Maria Simion, #Maria Simion moda, #Maria Simion Antena Stars , #moda