Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2015

Duminica, 08 Martie 2015, ora 12:28
14298 citiri
Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2015
Foto: Pixa Bay

Cum vremea se schimba, apar multe tendinte provocatoare si culori bogate pentru a stabili starea de spirit a urmatoarelor zile si nopti reci. Fii la moda cu aceste stiluri moderne, dar si clasice.

Culori

Odata cu vremea rece, avem tendinta sa ne axam mai mult pe stil. Acesta implica culori indraznete si tonuri de pamant pentru a complimenta materialele stralucitoare. Vedetele poarta un amestec eclectic de culori neutre si indraznete, pentru a exprima individualitatea.

Carbunele si argintiul sunt nuante vedete ale sezonului. Femeia ilustreaza putere si poate sa para sofisticata la locul de munca in culori monocromatice, dar si in combinatii aurii. Culorile care atrag atentia sunt visiniul luminos, purpuriul sau verdele crud, combinate cu accesorii neutre.

Turcoazul si galbenul mustar apar ca incepatoare printre culorile populare ale toamnei, nu doar separate, dar si intr-un amestec de modele si accesorii. Daca tu consideri ca sunt prea stridente, alege o culoare pe care sa o porti cu o pereche de blugi sau o fusta.

Cine spune ca nu poti purta alb dupa o zi de munca? Nu doar ca vedem albul combinat cu niste culori luminoase, ci vedem alb din cap pana in picioare. Adauga cateva accesorii negre si esti gata de plecare.

Primavara 2015, in tendinte: Ce-i nou si ce revine la moda

Materiale toamna-iarna

Noile anotimpuri aduc cateva materiale clasice. In compania mohairului, a pielii, a pielii de caprioara, a lanei si a catifelei, bumbacul permite expansiunea si miscarea.

Blugii si pantalonii din catifea sunt perfecti pentru acest sezon, dar si practici. Una dintre curelele franjurate sau simple din piele sunt potrivite si emana o eleganta clasica.

Materialele metalice nu sunt excluse. Accesoriile ca posetele si curelele sunt folosite pentru a atrage atentia si a scoate in evidenta accentul stilului. Purtate atat pentru ocazii, dar si evenimente formale, aceste materiale sclipitoare te vor face sa te simti ca o Cenusareasa la bal.

Modele

Alege modelele care se potrivesc cel mai bine pentru tine. Ai la dispozitie cercuri sau dungi. Acestea vor fi disponibile odata cu sosirea toamnei. Alege intelept, pentru ca acestea nu infrumuseteaza orice figura.

Imprimeurile de animale sunt la moda, cel mai popular fiind cel de leopard. Pentru acelea care nu sunt indraznete, accesoriile ca gentile, curelele si pantofii pot adauga hainelor un aspect de animal sau de reptile, fara exagerari.

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Noile reguli vestimentare - ce se poarta in 2015

Stiluri

Hainele traditionale, personalizate sunt clasice si intotdeauna o alegere buna pentru mediul de lucru. Acopera cu o haina cu imprimeuri sau un sacou cand vremea se raceste.

Decupajele nu sunt doar pentru vara. Ca adaos pentru pantalonii lungi, decupajele pot fi potrivite pentru toamna si iarna, atata timp cat sunt purtate cu perechea potrivita de pantofi. Cizmele gaurite, platformele sau sandalele adauga un aspect dragut, doar daca sunt conservatoare.

Rochiile suporta schimbari semnificative. Materialele delicate, luminoase cu modele de matase au devenit populare la Hollywood. Sublinierea taliei atrage o multime de priviri, permitand femeilor sa se simta provocatoare si feminine. Rochiile trapezoidale ridica talia si adauga lungime trunchiului.

Accesorii

Acest sezon vine cu accesorii de epoca, cu materiale stralucitoare, blana falsa si care vor oferi un look potrivit pentru o petrecere de seara. O pereche de sandale cu toc inalt adauga romantism si mister.

Accente si bijuterii

Esarfe cu modele complicate.

Bijuterii in amestec de metale.

Lanturi colorate si cu textura.

Inele stivuite.

Bratari late si fermecatoare.

Ceasuri mari, eclectice.

Cercei mari.

Curele si genti din piele falsa de crocodil, sarpe si strut.

Genti si mape mari pentru serviciu.

Rucsacuri si genti elegante.

Pantofi

Fie ca sunt cu platforma sau cu toc acestia par mai voluminosi. Talpile groase adauga inaltime si stil. Se potrivesc atat pentru serviciu, cat si la plimbare. Mai degraba decat materialele de piele, cele grele ofera o baza mai solida pentru cataramele greoaie, fermoare si dantele. Tendintele din piele sunt evidentiate, adaugand stralucire pantofilor, gentilor si curelelor.

Revista YVE

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#tendinte moda toamna iarna, #tendinte moda 2015, #tendinte moda , #moda