Top 10 cele mai spectaculoase tinute ale vedetelor in 2010 (Galerie Foto)

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 18:18
5558 citiri
Top 10 cele mai spectaculoase tinute ale vedetelor in 2010 (Galerie Foto)
Foto: People Magazine

Tinutele vedetelor au stralucit in 2010 pe covorul rosu, dar cu siguranta unele mai mult decat altele. O retrospectiva a celor mai spectaculoase tinute de la Hollywood ne arata cine a impresionat prin alegerile vestimentare facute la diferite evenimente notabile din acest an.

Jennifer Anniston

Jennifer Anniston a stralucit in 2010, facand cele mai sofisticate tinute sa para confortabile si purtandu-le fara efort, ca aceasta rochie Donna Karan si rochia mini Valentino.

Cate Blanchett

Aparitia actritei Cate Blanchett la festivalul de la Cannes din 2010 a reprezentat mai mult decat o tinuta spectaculoasa, pentru ca a marcat prima data cand o creatie de-a lui Alexander McQueen a fost purtata dupa tragica sa sinucidere. McQueen a ales personal aceasta rochie din ultima sa colectie special pentru Blanchett, o prietena apropiata a sa.

Lea Michele

Frumusica Lea Michele, din serialul Glee, este nou venita pe covorul rosu de la Hollywood, dar ea s-a comportat excelent in 2010 in materie de moda. Printre cele mai spectaculoase tinute ale sale se numara rochiile viu colorate Zac Posen si Malandrino.

Zoe Saldana

2010 a fost un an bun pentru actrita Zoe Saldana: a jucat in cel mai profitabil film din toate timpurile (Avatar) si a fost numita si una dintre cele mai bine imbracate celebritati de catre revista People.

De la dramatica rochie ombre Givenchy Haute Couture, de la Oscarurile din 2010, pana la superba rochie argintie, care ii vine ca turnata, semnata de Roland Mouret, Zoe Saldana a avut o serie de aparitii spectaculoase in 2010.

Megan Fox

Sex simbolul Megan Fox a impresionat in 2010 prin tinutele super sexy, ca aceasta creatie Roberto Cavalli, care reuseste sa puna in valoare toate... calitatile actritei. Decoltata, cu slit adanc si cu decupaje, rochia i se potriveste perfect actritei.

Jennifer Lopez

Cine poate uita rochia superba purtata de Jennifer Lopez la Oscarurile din 2010? Creatia Armani Prive a atras toate privirile asupra cantaretei si a ramas drept una dintre cele mai spectaculoase aparitii din 2010.

Anne Hathaway

Anne Hathaway a aratat ca o printesa intr-o rochie tulle de culoarea pielii, creata de Valentino, cu broderie si paiete, la Metropolitan Costume Gala din 2010. Cerceii cu perle si colierul cu diamante au fost accesoriile perfecte pentru aceasta tinuta demna de o gala.

Christina Hendricks

Rochia creata de castigatorul reality show-ului "Project Runway", Christian Siriano, pentru actrita Christina Hendricks din "Man Men", la Globurile de Aur 2010, a starnit atat de multe discutii incat nu putea lipsi din acest top.

Sandra Bullock

Sandra Bullock a aratat perfect la premiile Oscar din 2010, intr-o rochie aurie semnata Marchesa. In acea seara Sandra a castigat si Oscarul pentru cea mai buna actrita, desi la putin timp un eveniment mai putin placut i-a zguduit viata: despartirea scandaloasa de sotul ei, Jesse James.

Diane Kruger

Diane Kruger a avut atat de multe tinute spectaculoase si inedite in 2010 incat a fost greu sa alegem una singura. Totusi, rochia roz fuchsia purtata la Globurile de Aur din 2010, semnata Christian Lacroix, a fost cea care a ramas in memoria colectiva pentru culoarea bogata si modelul interesant, cu efect 3D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cele mai bine imbracate femei, #top tinute spectaculoase 2010, #top tinute vedete 2010 , #moda