Naomi Campbell a devenit mama la 50 de ani! Cine este tatal copilului?
Life style / Naomi Campbell
Britanica Naomi Campbell, unul dintre cele mai apreciate modele din istorie, a facut anuntul la care nimeni nu se astepta. Naomi, care va implini 51 de ani, a anuntat ca devenit mama si a postat o fotografie pe instagram cu piciorusele fiicei sale, pe care le tine in mainile ei. "O mica si frumoasa binecuvantare m-a ales sa fiu mama ei. ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Naomi Campbell . Această zonă va concentra articolele categoriei Life style din Ziare.Com care au subiectul principal: Naomi Campbell.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Naomi Campbell, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Life style , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.