Cofetaria LUSH - CANDY BARURI de TOP in Bucuresti - Prajituri Premiate International

Advertorial
Marti, 17 Martie 2020, ora 11:18
27023 citiri
Cofetaria LUSH - CANDY BARURI de TOP in Bucuresti - Prajituri Premiate International

Cofetaria LUSH a luat nastere in anul 2017, ca urmare a deciziei administratorului de a introduce pe piata din Bucuresti produse de cofetarie de inalta calitate la preturi accesibile tuturor.

Ca urmare a studiului efectuat la acel moment in Bucuresti, produsele cofetariei moderne, create doar din materii prime premium, aveau preturi destul de ridicate pentru consumatorul obisnuit astfel incat s-a considerat ca exista o nisa pe care ar putea sa concureze cu o competitivitate ridicata.

La nivel artistic si de brand conceptul a fost creat de Bunea Andra Ioana (foto dreapta) - fiica marelui maestru cofetar Carmela Dragomir (foto stanga) - unul din cei doi proprietari ai renumitului lant de Cofetarii Delice.

De mentionat ca Dragomir Carmela este un cofetar premiat la nivel mondial pentru sculpturi piese artistice in ciocolata si zahar la Olimpiade si Concursuri Mondiale iar dulciurile create de aceasta sunt cunoscute in intreaga tara.

Mai mult, in anul 2019 - echipa condusa de Carmela Dragomir a castigat premiul pentru "Cele mai bune praline din lume" la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie si Patiserie din Italia detronand echipe cu traditie in pralinele in ciocolata precum Belgia sau Elvetia.

De altfel, Ioana Bunea are in derulare un proiect ultramodern prin care in 2020 va fi deshis unul dintre cele mai performante laboratoare de ciocolaterie din tara, poate chiar din Europa, cu ciocolata premium ORIGINI.

Conceptul gandit de Ioana Bunea pentru LUSH merge insa mai departe de a furniza doar prajituri premium la preturi accesibile in Bucuresti.

Conceptul a marsat foarte tare pe partea de Events astfel incat Cofetaria LUSH este unul dintre cei mai apreciati furnizori din tara de CANDY BARURI pentru evenimente.

Dezvoltand foarte mult partea de EVENTS, intr-un mod firesc, compania detine o logistica premium luxury (vase din cristale, mese de candy bar speciale, cilindri, mese din litere sau forme volumetrice) care atrage clientii sa apeleze la serviciile companiei.

Insa cu toate acestea, prajiturile de o calitate deosebita si gusturile care incanta pe oricine raman punctul forte al Cofetariei LUSH.

Pentru a fi intotdeauna la nivelul competitorilor mondiali dar si pentru a avea acces la materiile prime si tehnologiile inovative care apar an de an, Andra Ioana Bunea este nelipsita de la expozitiile si targurile internationale, cel mai recent, la sfasitul lunii ianuarie a acestui an, fiind prezenta la SIGEP RIMININI 2020.

Sigep este cea mai mare expozitie internationala pentru gelaterie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si panificatie artizanala, care se desfasoara in fiecare an la Rimini - Italia si la care participa cele mai mari companii de dezvoltare din domeniu precum si faimosi maestrii din fiecare domeniu in parte.

Ca si proiecte de viitor, Cofetaria LUSH va continua sa-si dezvolte partea de EVENTS astfel incat orice proiect sa poata fi pus in practica iar clientii care apeleaza la serviciile si produsele Cofetariei LUSH sa fie foarte incantati de alegerea facuta.

Cofetaria LUSH este prezenta pe web cu platforma www.lushevents.ro unde pot fi solicitate oferte online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#candybar, #candybar nunta, #cofetarie, #torturi nunta, #torturi botez , #nunta