Cum poți sa alegi rochia perfectă de mireasa

Advertorial
Joi, 15 Iulie 2021, ora 18:26
6565 citiri
Cum poți sa alegi rochia perfectă de mireasa
rochie de mireasa FOTO: elegantamiresei.ro

În ziua nunții, mireasa este personajul principal care se află în centrul atenției și care atrage toate privirile. Din acest motiv, doamnele își doresc să arate impecabil, spectaculos și să strălucească în adevăratul sens al cuvântului. Culoarea rochiei și modelul sunt cele mai importante criterii în alegerea rochiei perfecte pentru o zi atât de importantă.

Alegerea rochiei perfecte

Rochia de mireasă trebuie să reflecte personalitatea celei care o poartă și să fie exact pe gustul ei. Deși multe doamne țin cont de părerea prietenelor sau familiei, este important ca rochia să fie aleasă de ele și să nu se simtă constrânse să aleagă ceva ce nu simt ca li se potrivește cu adevărat. Cu siguranță viitoarea mireasă va simți care este rochia perfectă, motiv pentru care va trebui să probeze mai multe modele și să o aleagă pe cea care simte ca a fost făcută exact pentru ea.

Așa cum spun și designerii vestimentari, o rochie arată mai bine pe corp decât pe umeraș și tocmai de aceea este important ca viitoarele mirese să probeze cât mai multe modele pentru că de multe ori se întâmplă să caute un anumit model, dar în cele din urma să găsească altul care le va cuceri iremediabil. Această etapă va fi plină de surprize și de momente emoționante.

Locul și tematica nunții, bugetul și anotimpul sunt criteriile în funcție de care se face alegerea unei rochii de mireasă perfecte. Este importantă stabilirea unui buget înainte de a achiziționa o rochie, iar doamnele trebuie să își aloce timp special pentru acest aspect. Pe lângă căutare și probare, viitoarele mirese trebuie să ia în considerare și eventualele modificări ale rochiei, deoarece aceasta trebuie să li se potrivească perfect.

Modelele sunt extrem de variate și deosebite

Mai ales când vine vorba de vestimentație, gusturile doamnelor sunt diverse și de fiecare dată își aleg hainele cu grijă și meticulozitate. Cu privire la rochia de mireasă, așteptările și atenția la detalii cresc la cote maxime. Din fericire, există atât de multe modele de rochii de mireasă încât orice viitoare mireasă își va găsi rochia pe care a visat-o. Alegerea poate fi una dificilă, deoarece modelele de rochii sunt foarte numeroase și fiecare are ceva special, fie că e vorba de formă, lungime, culoare, material sau alte detalii. Mireasa trebuie să se simtă frumoasă și comodă. De aceea este important să ia în considerare și greutatea rochiei pe care urmează să o poarte ore în șir.

Păstrarea rochiei de mireasă în condiții corespunzătoare

După nuntă, miresele își pot păstra rochia din ziua nunții ca amintire sau pentru a o oferi drept moștenire fiicelor sau nepoatelor lor. Tocmai de aceea este important ca doamnele să știe câteva detalii despre cum se păstrează corespunzător o rochie de mireasă. Păstrată în husa de plastic sau închisă ermetic, rochia se va îngălbeni odată cu trecerea timpului. Aceasta trebuie curățată și eventualele pete trebuie tratate cu soluții speciale, după care rochia trebuie depozitată în cutii sau saci speciali confecționați din țesături fără acid.

Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#rochie de mireasa, #rochie, #mireasa, #nunta , #nunta