Invata limbajul parfumurilor si alege-l pe cel potrivit in ziua nuntii

Duminica, 29 Martie 2015, ora 06:42
4607 citiri
Invata limbajul parfumurilor si alege-l pe cel potrivit in ziua nuntii
Foto: Southern Bride

Parfumurile potrivite pentru mirese nu difera foarte mult fata de parfumurile obisnuite. O femeie care nu se da cu parfum nu are identitate. In special in ziua nuntii cand trebuie sa fie speciala. Parfumul are abilitatea de a reaminti si emotiona, da personalitate unei femei si persista chiar si dupa terminarea sticlutei.

Parfumurile potrivite pentru mirese sunt o extensie a personalitatii femeii si ii reflecta gusturile. Inainte de a-ti alege parfumul pentru ziua cea mare este important sa nu te speli cu geluri de dus parfumate sau sa te dai cu lotiuni pentru ca pielea sa fie proaspata si sa redea exact mirosul parfumului.

Totul despre domnisoara de onoare si ce rochii se poarta in 2015

Invata limbajul parfumurilor

Pentru a alege parfumul potrivit pentru mirese trebuie sa te ghidezi dupa niste termeni:

Eau de Cologne - este un amestec de 3% pana la 5% ulei de parfum cu apa si alcool. Are mirosul proaspat, asemanator cu citricele.

Eau de Toilette - contine un procentaj mai mare de ulei de parfum si este amestecat doar cu alcool, ceea ce il face mai inmiresmat.

Eau de Parfum - are un procentaj ridicat de ulei de parfum, intre 15 si 18 si este puternic mirositor.

Perfume - are cel mai mare procentaj de ulei de parfum amestecat cu alcool si este foarte concentrat. De obicei este depozitat in sticlute mici.

Ia in considerare si anotimpul

In alegerea parfumului potrivit pentru mirese tine cont si de anotimpul in care se va desfasura nunta. La fel ca mirosul verii, de iarba proaspat taiata, sau al iernii, de scortisoara, la fel variaza si mirosul parfumului.

In lunile calde, parfumul dureaza mai mult, deoarece pielea este mai hidratata, iar umezeala pastreaza mirosul. Pentru parfumul de mireasa opteaza pentru mirosuri proaspete si citrice, daca nunta se va desfasura in lunile calde, iar daca nunta va avea loc in timpul iernii, alege un parfum cu un miros mai puternic.

Crezi ca ai avut o nunta ingrozitoare? Esti in stare sa pariezi? (Video)

Fii atenta la nuantele mirosului

Sticlutele de parfum contin multe informatii daca stii sa le dai atentie. Un parfum poate avea miros de citrice urmat de un alt ton mirositor mai intepator, de exemplu. Parfumurile pentru mirese au de obicei nuante dulci, senzuale.

Cand iti alegi parfumul de mireasa tine cont de propriile gusturi

Fa o lista cu florile preferate, condimentele care iti plac si ghideaza-te dupa ele. Pentru a te ajuta, mai jos sunt cateva parfumuri speciale pentru mirese impartite in categorii de miros:

Mirosuri florale: Ralph Laurance Romance, Tocca Stella, Paul Smith Rose.

Mirosuri proaspete: Stella McCartney L.I.L.Y., Armani Mania, Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune.

Fotografia zilei: Cea mai spectaculoasa poza de nunta

Mirosuri orientale: Flowerbomb by Viktor & Rolf, Yves Saint Laurent Manifesto, Lancome Hypnose Eau Legere.

Mirosuri lemnoase: Jo Malone Wild Fig & Cassis, Kiehl's Vanilla & Cedarwood, Pafrumerie Generale Cadjmere.

www.mireasa-perfecta.ro

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#Invata limbajul parfumurilor, #Parfum pentru mirese, #parfum ziua nuntii , #nunta