Mariage Fest da startul sezonului nuptial 2018, vineri, 10 noiembrie, la Palatul Parlamentului

Advertorial
Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 06:15
11920 citiri
Mariage Fest da startul sezonului nuptial 2018, vineri, 10 noiembrie, la Palatul Parlamentului

Mariage Fest este prima ocazie pentru mirii anului 2018 sa consulte toate ofertele locatiilor de nunta si, desigur, sa beneficieze de reducerile oferite doar pe perioada evenimentului.

Peste 100 de locatii se intrec in "arena" Mariage Fest pentru a va oferi cea mai buna oferta pret de 3 zile in somptuoasele sali ale Palatului Parlamentului (intrarea este C1, cea principala, situata la intersectia dintre Bdul Libertatii si Bdul Natiunile Unite).

10-12 noiembrie, Mariage Fest - prima si cea mai importanta ocazie sa aflati direct de la locatii oferta si noutatile lor pentru sezonul 2018!

MARIAGE FEST reprezinta:

  • primul targ de nunti al sezonului 2018
  • Black Friday la rochii de mireasa
  • Inel cu diament aruncat intr-un buchet de mireasa
  • Rochii donate
  • Prezentari de moda din ora in ora

Mariage Fest ajuta de 24 de editii toti tinerii in luarea celei mai importante decizii din viata de cuplu - prima si cea mai importanta probabil.

DAR, Marige Fest nu este doar despre locatii de nunta, ci si despre ROCHII DE MIREASA. In cadrul targului se lanseaza colectiile creatorilor romani si nu numai cu rochii din sezonul 2018. Asa ca va invitam sa vedem impreuna care sunt tendintele, materialele, accesoriile pe care le propun creatorii pentru 2018.

Mariage Fest insa nu este dedicat doar mireselor cu dare de mana, ci si celor care tin la bugetul lor calculand pe-ndelete fiecare cheltuiala. Si dragi mirese, pe voi va anuntam ca doar vineri, 10 noiembrie, puteti prinde ofertele WOW de BLACK FRIDAY (coada incepe de la orele 10:00 dimineata, iar zona este accesibila incepand cu orele 12:00).

De exemplu, la ultimele editii Mariage Fest au fost rochii de mireasa la doar 18 lei, dar si rochii reduse, pretul mediu al unei rochii de mireasa la aceasta sesiune Black Friday fiind de 600 de lei. Aveti de ales din peste 300 de modele de rochii de mireasa expuse in aceasta zona.

In plus, incepand cu aceasta editie, viitoarele mirese defavorizate pot primi GRATUIT o ROCHIE DE MIREASA cu poveste: a apartinut unei vedete din Romania, unei mirese nastrusnice sau pur si simplu unei mirese generoase care a ales sa isi doneze rochia. Se spune ca poarta noroc.

Si desigur, la MARIAGE FEST vei gasi si sute si chiar mii, in unele cazuri, de:

  • flori si aranjamente florale
  • invitatii, cadouri si marturii
  • inele de logodna si verighete
  • costume mire si accesorii
  • accesorii rochie de mireasa
  • foto-video
  • formatii si artisti
  • concerte
  • prezentari de moda
  • tombole

NOUTATI: la Mariage Fest se lanseaza de obicei servicii absolut noi pe piata romaneasca si carei mirese nu i-ar placea ca nunta ei sa fie unica, implicit sa aiba cele mai interesante si nastrusnice idei puse in practica... si orice ti-ai putea sau nu imagina sa ai la nunta ta!

Fiti bineveniti la cel mai important targ de nunti al Romaniei, Mariage Fest, 10-12 noiembrie, la Palatul Parlamentului.

Detalii pe site-ul www.mariagefest.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mariage Fest 2017, #targ nunti 2017 , #nunta