Nunta 2021: cum vor arata petrecerile de nunta in 2021? Afla parerile specialistilor in domeniu!

Advertorial
Marti, 02 Februarie 2021, ora 12:38
29342 citiri
Nunta 2021: cum vor arata petrecerile de nunta in 2021? Afla parerile specialistilor in domeniu!

Organizarea de nunti in 2020 s-a dovedit o adevarata provocare pentru foarte multe cupluri, la nivel global. In timp ce in tara noastra unii miri au reusit sa petreaca cel mai frumos eveniment din viata lor, in urma relaxarii restrictiilor din toamna, altii au fost mai putin norocosi si s-au vazut nevoiti sa reprogrameze pentru 2021 si 2022.

Planificarea nuntilor pentru 2021 este un fapt real. Cu toate ca pandemia a fost, initial, demoralizatoare pentru multe cupluri, acestia din urma au reinceput sa se organizeze si sa planifice detaliile pentru nuntile de anul acesta. Dar cum vor arata petrecerile si care sunt parerile specialistilor din domeniu, vom afla de mai jos.

Cum vor arata petrecerile de nunta in 2021?

Este clar ca in 2020 petrecerile de nunta au fost mult mai restranse decat in anul precedent, iar acest lucru s-ar putea intampla si in 2021, mai ales in prima parte a anului, si, cu siguranta, autoritatile vor oferi noi informatii in legatura cu evenimentele private.

Cel mai probabil, in acest an, cei mai multi tineri care vor sa se casatoreasca vor apela la petreceri restranse si la petreceri in aer liber. Cu toate ca cele din urma sunt conditionate de vreme, ele au fost dintotdeauna preferatele tinerilor care isi doresc o nunta altfel. Mai mult, luand in considerare restrictiile din 2020, cu siguranta, foarte multi miri se vor reorienta catre nuntile de zi.

Ce prespune o nunta de zi? Un prim detaliu de mentionat este ca o nunta de zi va incepe mult mai devreme decat una care are planificata petrecerea seara. Se poate spune chiar ca o nunta de zi va fi asemanatoare cu o nunta care se tinea inainte duminica. Desigur, viitorii miri trebuie sa fie mult mai atenti la planificare, astfel incat toti furnizorii lor sa se incadreze in timpul pe care il au la dispozitie.

Avand in vedere contextul actual, Alexandru Iancu, fondator Urban Events(https://urban-events.ro/) o agentie de organizare evenimente cu peste 40 de artisti si formatii in portofoliu, a confirmat ca nuntile de zi vor fi o realitate a anului 2021. Conform lui Alexandru, in urma solicitarilor primite a constatat ca planificarea nuntilor, inclusiv vinerea, este o consecinta a reprogramarilor masive din anul 2020. Daca in anii trecuti nuntile tinute duminica erau o raritate, in 2021 acestea vor fi considerate ceva normal, iar cele de vineri de asemenea.

Nunti 2021: Cum vad specialistii in domeniu nuntile din 2021?

Furnizorii cu specific in domeniul evenimentelor private, indiferent ca vorbim de restaurante, corturi, wedding planneri, agentii de entertainment sau formatii de nunta, au avut foarte mult de suferit din cauza amanarii evenimentelor sau chiar a anularii multora dintre ele. Insa pentru 2021 cei mai multi dintre ei se arata optimisti.

Raluca Iancu, managing partner Urban Events, declara ca desi 2020 a fost plin de incertitudine, se asteapta la o explozie de evenimente anul acesta. Agentia pe care o conduce s-a adaptat noii situatii create de Covid-19 si a venit cu solutii pentru clientii sai, astfel incat sa reuseasca impreuna sa gaseasca cele mai bune variante, iar frumusetea evenimentelor acestora sa nu fie patata de stresul pe care l-a adus pandemia.

Florin Bandea, manager Cernica Events, le propune clientilor pe care i-a afectat situatia de fata o nunta in aer liber. In opinia sa, incertitudinea va aduce o multime de evenimente diferite, lucru care nu trebuie neaparat privit ca fiind unul rau.

Un alt manager de locatie, si anume Flori Almajeanu de la NOOR Events, crede ca anul 2021 va veni cu restrictii, dar nu la fel de drastice precum cele din 2020 in privinta evenimentelor private. Considera ca anul 2020 a fost unul provocator, pentru ca evenimentele au fost reprogramate, dar si un an despre supravietuire, luand in considerare costurile de acoperit in lipsa nuntilor si a botezurilor.

Chef Antonio Passarelli a povestit cum la Palatul Stirbey evenimentele din 2020 au fost extraordinar de frumoase, in aer liber, iar in anul 2021 se asteapta ca petrecerile sa fie la fel de deosebite.

Sorana Ionascu, wedding planner cu experienta de peste 7 ani in domeniu, declara ca anul 2020 nu a fost deloc usor de gestionat avand in vedere multimea de nunti reprogramate, insa asteapta cu interes si entuziasm provocarile cu care vine 2021. Considera ca tot mai multi miri vor avea nevoie de sprijinul wedding plannerilor cu experienta, astfel incat ziua nuntii lor si petrecerea mult visate sa fie exact asa cum si-au dorit.

Gabriela Negulescu, manager Events Stuff, primul furnizor general de logistica si decor de inchiriat pentru evenimente din Romania spune ca in 2020 a organizat nunti la cort chiar si cu 50 de persoane. In 2021, se asteapta ca nuntile la cort sa fie tot mai solicitate, acest fapt datorandu-se versatilitatii lor, ele fiind ajustate dupa nevoie, construite in diverse forme si dimensiuni, decorate dupa bunul plac al viitorilor miri.

Pentru a afla pe larg parerile specialistilor in domeniu, puteti intra pe canalul de Youtube Urban Events, unde Raluca Iancu povesteste despre provocarile anului 2020, dar si despre evenimentele anului 2021 cu specialistii de mai sus.

Asadar, 2021 se anunta plin de provocari pentru viitorii miri, dar si pentru furnizorii direct implicati in evenimente. Cei din urma se arata optimisti, considerand ca, treptat, lucrurile vor intra pe un fagas normal, iar cei care vor dori sa isi organizeze nunta o vor face conform restrictiilor impuse de autoritati, chiar daca acest lucru aduce cu sine si un anumit nivel de incertitudine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Cuprinse de euforie, cuplurile care-și organizează nunta pot deveni foarte ușor victimele unor șarlatani. Pentru că unde e rost de mulți bani, există și riscul comiterii unor fapte imorale...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#nunta, #nunta 2021 , #nunta