Oferte de Nunta pentru 2020 - American Ballroom Bucuresti

Advertorial
Luni, 24 Iunie 2019, ora 17:09
14511 citiri
Oferte de Nunta pentru 2020 - American Ballroom Bucuresti

Urmeaza unul dintre cele mai importante momente din viata ta: nunta. Acest eveniment este o ocazie de bucurie, implinire, dar si de mult stres cand vine vorba de organizare.

Indiferent cum arata pentru tine nunta de vis, American Ballroom are locatia potrivita! American Ballroom este Alegerea Nr. 1 in Bucuresti pentru Organizarea de Nunti! Au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, astfel ca petrecerea ta de nunta va fi de exceptie.

American Ballroom iti pune la dispozitie 3 locatii in Bucuresti, in zonele Militari, Pantelimon si Pipera, avand un total de 11 saloane, fiecare cu un design unic, menit sa raspunda tuturor gusturilor.

Salile de nunta open-space, fara stalpi interiori de sustinere, va ofera posibilitatea de a aranja mesele invitatilor exact cum doriti. Saloanele de nunta American Ballroom Bucuresti au suprafete si capacitati diferite: de la 200 mp pana la 500 mp, putand gazdui de la 100 pana la 300 de invitati. Cu siguranta vei gasi sala de nunta care sa bifeze toate cerintele tale!

Locatiile American Ballroom din Bucuresti au bucatarie proprie, care respecta toate standardele si cerintele normelor in vigoare, cu spatii de productie corect delimitate si utilate corespunzator.

Maestrii nostri in gastronomie concep meniuri diversificate, intotdeauna proaspete, la rang de arta culinara. Festinul culinar deosebit este insotit de o gama larga de bauturi alcoolice in sistem Open Bar - Consum nelimitat.

Lasa-te pe mana bucatarilor nostri si alege unul dintre cele 4 meniuri de nunta concepute de noi. Tarifele noastre includ toate taxele; nu exista taxa de sala, taxa de dop, taxa de servire.

Puteti beneficia si de unele discounturi in functie de ziua nuntii. De exemplu, Meniul de nunta "Barack Obama" costa 77 Euro pentru zilele de Sambata din sezon, iar pentru Duminici se aplica discount de 10% la pretul meniului!

In plus, American Ballroom va ofera si unele servicii incluse in pretul meniului, precum camera mirilor, wedding planner, aranjamente de sala si aranjamente florale, hostess la intrarea in locatie pentru directionarea invitatilor, facilitati pentru fumatori (traversa covor rosu, copertina, mese cocktail).

Mai multe detalii despre ofertele de nunta pentru 2020, gasiti aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#salon nunti, #american ballroom , #nunta