Petalele florilor iti presara cararea catre o nunta de vis - Atelierul Floral O'La La iti dezvaluie motivul

Advertorial
Joi, 07 Iulie 2016, ora 11:35
21408 citiri
Petalele florilor iti presara cararea catre o nunta de vis - Atelierul Floral O'La La iti dezvaluie motivul

Ce flori sunt potrivite pentru nunta? Aceasta este intrebarea care aduce cele mai multe batai de cap viitoarelor mirese ale anului 2016 si 2017.

Probabil ca cel mai important aspect este cromatica unui buchet de flori, menit sa se asorteze cu machiajul, cu rochia, dar si cu elementele de decor ale salii de receptie.

O'La La Atelier Floral isi prezinta intreaga colectie de servicii de infrumusetare ale tinerelor domnisoare si viitoare mirese in cele mai placute si aromate buchete de flori, realizate pe comanda speciala sau alese din catalogul buchetelor de mireasa.

Buchetele de flori, accesoriile din pieptul invitatilor, precum si florile decorative de pe mesele restaurantului adauga o atmosfera eterica unei nunti.

In timp ce florile naturale precum trandafirii, bujorii, lalelele, alstroemeria si lisianthusul sunt flori cel mai frecvent regasite in aranjamentele florale de nunta, aproape orice categorie de flori poate fi utilizata cu precadere intr-o nunta, important este ca acestea sa reprezinte personalitatea mirilor.

Alege florile care iti fac ziua cat mai speciala

Chiar daca florile ii fac pe protagonistii nuntii sa arate minunat, atat de frumosi si de iubitori, aranjamentele florale sunt destul de costisitoare si nu toti mirii au posibilitatea sa se bucure de decorul floral pe care il viseaza pentru nunta lor.

Cu toate acestea, Atelierul Floral O'La La reuseste sa se adapteze si pe un buget mai redus, venind cu un concept original, ajutand astfel clientii sa transmita prin aranjamentele florale imaginea pe care si-o doresc.

O alternativa la florile scumpe pot fi florile de camp, ce te fac sa te pierzi intr-o oaza de relaxare, ca intr-un laborator de parfumerie.

O alta optiune ar fi aranjamentele structurale. Acestea au la baza o structura realizata manual din diverse materiale cum ar fi: sarma, scoarta de copac, crengute, pene, sau orice alte materiale care ne inspira.

Pe aceste structuri sunt asezate flori in eprubete cu apa, creanduse astfel designuri spectaculoase si originale fara a fi necesare foarte multe fire de flori.

Aranjamentele florale contribuie la crearea unui eveniment de neuitat. Florile sunt folosite pentru a decora biserica, arcada de la intrarea in local, receptia, mesele din restaurant, si, desigur buchetul miresei.

Chiar daca florile par o investitie pe termen scurt, acestea sunt foarte importante prin faptul ca isi pun amprenta pe expresia invitatilor prin intermediul energiei emanate de aromele si culorile lor diverse, transmitandu-le o stare de revigorare si buna dispozitie.

Buchete de mireasa marca O'La La pe care sa le adori

O'La La Atelier Floral isi intampina tinerele mirese cu o serie de buchete de flori care indeamna la iubire si emana prospetime, adoratie si inspiratie.

Pentru fiecare anotimp din an, creatorii de buchete pot concepe un design cu totul unic, mizand pe o combinatie autentica de flori naturale cum ar fi trandafirii, bujorii, mathiola, lisianthus, freziile, hortensiile, orhideele crinii sau orice alte tipuri de flori alaturi de hartie creponata si frunze de decor, sau alte elemente din natura, care dau o nota de libertate si lejeritate evenimentului.

Florile de toamna aduc un indiciu de magie pentru o nunta fermecata

"Chintesenta florilor de dalie asigura nuntii un nivel superior. Aceste flori delicate sunt un simbol de feminitate si eleganta. Mai mult, miresele isi pot confectiona buchete dintr-o multime de culori ale daliilor, astfel incat sa obtina decorul mult visat.

De la galben stralucitor, portocaliu rustic, roz vibrant si pana la dalii in culoarea indigo sunt absolut superbe pentru a decora o nunta din sezonului de toamna", dezvaluie echipa creativa a companiei regasita in mediul online pe adresa web olalaatelier.ro.

Totodata, cum ar fi ca nunta sa fie asociata cu semnificatia orhideei? De cele mai multe ori denumirea de orhidee ne aminteste de cineva cu totul special.

Florile acestea emana caldura, fericire si romantism. Paleta de culori, frumos delimitata de acorduri vibrante este complementara oricarei tematici de nunta. Oricare ar fi alegerea, florile violet, albastre, roz, albe, rosii sau purpurii pot eleva starea de spirit la o magie intalnita doar in basmele cu printi si printese.

Despre cele mai cunoscute flori, trandafirii, am putea spune ca acestia sunt disponibili in orice anotimp si in orice nuanta imaginabila.

Trandafirii se dovedesc a fi o alegere potrivita pentru o nunta de primavara, toamna sau vara datorita versatilitatii lor si a culorilor vibrante.

Cele mai multe mirese prefera sa opteze pentru buchete de trandafiri in culori precum visiniul, violetul, roz deschis, portocaliu sau crem pentru nunta lor. In plus, trandafirii sunt cei care adauga un plus de eleganta si clasa oricarui decor.

Buchetul de mireasa si floarea care reprezinta personalitatea cuplului

Vedeta intregului eveniment ajunge in cele din urma sa fie buchetul de mireasa cu semnificatia sa aparte. Cu alte cuvinte, acesta trebuie sa reflecte caracteristici importante, precum culoare, eleganta si veselie.

Si pentru ca nimeni nu isi permite sa ignore aceste detalii, marele eveniment trebuie sa isi defineasca personalitatea prin prisma mirilor.

Daca pe simbolistica florilor nu prea s-a pus accent la o nunta, acum este momentul ca aceasta sa isi dezvaluie personalitatea si sa evidentieze fiecare cuplu printr-o floare sau culoare preferata.

Sembolistica buchetului de mireasa, realizat din flori naturale vine din timpuri stravechi, cand se spunea ca un manunchi de flori proaspat cules alunga spiritele rele, aduce noroc in familie, prospera si infloresc ca in elementul natural, pentru ca mai tarziu sa aduca in casa noroc, pasiune, intelegere si armonie.

Fiecare tip de floare are o semnificatie aparte. De exemplu frezia simbolizeaza inocenta si incredere, anemona - sinceritate, Trandafirul - dragoste, ranunculus - "sunt vrajit de sarmul tau", cala - ardoare, mathiolla - afectiune.

De asemenea si culorile sunt cele care exprima si definesc armonia unui cuplu. De exemplu, culoarea rosie are o multime de semnificatii, deoarece florile in aceasta nuanta sunt un simbol al dragostei, al darului casatoriei si al blandetii.

Culorile de mov si alb pentru florile din buchetul de nunta simbolizeaza prietenia, puritatea si increderea.

In plus, rozul este simbol al frumusetii, insa, asociat cu mov sau indigo sugereaza devotament. Verdele reprezinta tineretea si energia cuplului, iar albastru este culoarea care aduce puritate cuplului prin sentimentele pe care le transmite.

In plus, nuantele de maro si galben sunt sinonime cu bogatia, reusita personala, dar si cu temelia unei case. Fiecare floare, dupa cum se vede, are semnificatia sa, si partenerii de cuplu sunt cei care decid estetica buchetului, al accesoriilor din pieptul invitatilor sau de pe mesele din sala de distractie.

Decoratiuni de nunta folosind florile pasiunii

Buchetele de mireasa, ale domnisoarelor de onoare, precum si ale naselor constituie intotdeauna un centru de atentie la o nunta si ar fi imposibil ca cineva sa nu observe aceste elemente decorative.

Buchetele confectionate de Atelierul Floral O'La La imbina creativitatea cu pasiunea si cu frumusetea pentru a exprima cele mai profunde sentimente pe care o mireasa le poate dezvalui in ziua cea mare.

De obicei, o multime de mirese opteaza sa accesorizeze si biserica cu cateva flori decorative, pentru a aduce o imagine magnifica momentului.

Lasand starea de spirit si emotia la o parte, atentia catre florile din biserica, ce pot fi bujori, dalii, dianthus sau cale, in culori de rosu burgundy si piersica, aduc profunzime intregului eveniment de uniune a doua suflete in sfanta taina a casatoriei.

In mod similar, diverse nuante de lalele, flori de camp si crini arata absolut uimitor pe masa altarului.

La fel de importante sunt si florile decorative de pe mesele invitatilor, acestea fiind amplasate in centrul meselor, florile cu siguranta adauga o ambianta placuta nuntilor. In timp ce mirii sunt in cautarea florilor decorative, specialistii O'La La Atelier Floral pot oferi o serie de informatii menite sa indulceasca intreaga aroma a evenimentului mult asteptat.

"In general, pentru mesele invitatilor se folosesc flori naturale, flori care se regasesc in nuante cat mai vibrante, menite sa reziste intreaga noapte si sa ofere localului un cadru intim, romantic, unde se imbina voia buna, veselia, prietenia si iubirea", dezvaluie creatorii atelierului floral O'La La.

Sortimentele de flori cum sunt bujorii, freziile sau hortensiile arata uimitor atunci cand sunt piese centraledin aranjamentele de masa, iar intregul decor poate fi suplimentat prin fete de masa din dantela sau tul. Mai mult decat atat, specialistii in decoratiuni florale de nunta recomanda si flori asezate intr-o vaza ornamentala sauaranjamentel florale realizate pe burete cu apa, pentru mai multa prospetime.

Despre atelierul floral O'La La si emotiile unei nunti

Florile sunt cele mai uzuale si mai atragatoare elemente ale unei decoratiuni de nunta, oferind un aspect placut, natural si incantator peisajului creat. Desigur, la fiecare eveniment, aranjamentele florale pot face o trecere de la emotia sadirii primului sambure de floare si pana la culegerea florilor proaspete, frumoase si imbietoare.

"Atelierul nostru, specializat in realizarea decorurilor pentru evenimente, precum si al aranjamentelor office ofera clientilor o varietate de flori care pot fi combinate in nenumarate moduri precum si o serie de decoratiuni si accesorii disponibile pentru inchiriere care vor da un plus de originalitate oricarui eveniment, toate acestea pentru a satisface cele mai pretentioasa gusturi", declara echipa O'La La.

Talentului si ingeniozitatii echipei O'La La stau marturie aprecierile clientilor cu care au colaborat la diverse evenimente pentru ca fiecare local sa straluceasca din toate punctele de vedere.

Coloristica variata a florilor, precum si simbolistica acestora genereaza emotii care definesc momentele importante pe care le poate simti si trai un cuplu, cum ar fi: primul sarut, primul vals, prima declaratie de dragoste si prima revedere.

Echipa O'La La raspunde cu drag, prin serviciile oferite tuturor solicitarilor care vin din partea celor interesati de organizarea unor evenimente private, de infrumusetarea mediului de lucru prin aranjamentele office sau de inchirierea unor decoratiunii.

Cu alte cuvinte, dragi mirese din lume, fiti dornice sa va fie transpusa intreaga emotie intr-un buchet de flori ornat si decorat de cele mai dibace maini cu multa pasiune si creativitate.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#aranjamente flori nunta, #aranjamente florale, #flori nunta , #nunta