Barman de profesie - de ce serviciile de bartending trebuie solicitate la orice petrecere

Advertorial
Miercuri, 18 Decembrie 2019, ora 12:45
13936 citiri
Barman de profesie - de ce serviciile de bartending trebuie solicitate la orice petrecere

In cadrul petrecerilor, ceea ce asigura distractia nu sunt doar meniul si muzica. Ceea ce servesc invitatii si mai ales cum sunt delectati de bauturi fine reprezinta o alta maniera de a impresiona. Nu doar bauturile in sine conteaza, ci si modul in care sunt servite. Serviciile de bartending sunt cheia aici.

Devenite un trend si la noi, aceste servicii sunt o nisa ce evolueaza continuu. Toata lumea asociaza acest domeniu cu miscarile impresionante ale sticlelor, in timpul mixurilor de bauturi.

Show-urile de acest gen au revolutionat ce inseamna servirea de bauturi, dar nu sunt singurele care pot amplifica starea de bine, impresionand pe toti cei prezenti la eveniment.

Bartending si bar mobil

Un concept interesant pe aceasta nisa este despre barul mobil. Spre exemplu cei de la www.barblade.ro pun la dispozitie un bar complet echipat, dotat, cu personal experimentat de asemenea.

In cadrul unui eveniment, prezenta unui bar mobil poate fi nota discordanta intre party-uri plictisitoare si acele petreceri ceva mai condimentate. Inseamna distractie, varietate de bauturi si incantarea papilelor gustative printre altele.

Avantajele de inchiriere ale unui bar mobil sunt motive solide pentru care astfel de servicii sunt adesea solicitate. Invitatii au mereu la dispozitie un sortiment de bautura, au mereu paharele pline.

Exista o varietate de bauturi, sunt minimalizate pierderile, deci se plateste cat este consumul si mai mult decat atat nu sunt cheltuieli adiacente. Adica este si practic pana la urma, asigurand la eveniment bautura si cantitatea, plus personal cu experienta care sa serveasca.

Barblade ofera pachete de servicii complete pentru evenimente

Desigur ca nu doar bautura conteaza si, daca ne gandim la trendurile actuale, un candy bar pare sa fie si el inscris pe lista de alegeri.

In varianta propusa de Barblade.ro la categoria food and sweets regasim gustari rapide, bites, precum si varietate de deserturi, toate proaspete si home made, de calitate.

In completare cu barul mobil, cei care organizeaza un party pot avea parte de gustarile necesare fara prea multa bataie de cap.

O astfel de cerere vine intr-un context practic necesar pana la urma. Evenimentele de tip cocktail party sau team buildingurile, intalnire office intre parteneri poate ca nu includ o organizare complexa cu masa servita.

Totusi este necesar sa fie disponibile snack-urile, gustari ce acompaniaza perfect lista de bauturi servite.

Evenimente la care bartending-ul a devenit nelipsit

Publicul s-a educat destul de mult in ultimii ani si dupa preluarea unor concepte pur si simplu, a intervenit si nevoia de a adapta totul. Asadar, exista pretentia ca oameni specializati sa se ocupe exclusiv de ceea ce stiu mai bine sa faca.

Exista si la acest capitol standarde si un mod interesant, elegant de a servi. Exista potential de entertainment in toata aceasta poveste, dar evident ca nu oricine poate face show din servirea bauturilor, din modul de preparare a unora bauturi.

Astfel de servicii pot fi solicitate cu succes pentru orice tip de party, pentru ca se adapteaza. Fie ca vorbim de nunti, cumatrii, de evenimente la birou, cu parteneri de afaceri sau cele pentru angajati, Barblade poate adapta tematic barul mobil.

Prin urmare cererile venite din partea celor interesati sunt comenzi personalizate. Printre oferte se numara exclusive bar - cu mohito, tequila, tiki bar etc. -, heavy duty sau thematic bars - cu punch, sushi, lemonade etc.

La capitolul corporate exista de asemenea diversitate, ce include o varietate de cocktailuri sau virgin drinks, adica cele non alcoolice.

Ce va conta in aceasta alegere tine si de ora si locatia evenimentului. Cu sfaturi venite de la echipa Barblade, unde experienta vorbeste de la sine, cei interesati regasesc optiunea potrivita numaidecat.

Un cumul de senzatii, o experienta care uluieste, serviciile de bartending la evenimente de orice fel sunt un mod high class de a organiza si de a pune in scena un party ca la carte.

Nu este o noutate, astfel de servicii existand deja pe piata de profil de ceva vreme, insa se pare ca incep sa fie tot mai des cerute. Publicul simte nevoia sa se relaxeze si sa petreaca ore de calitate, asadar se simte nevoia de a veni cu ceva nou.

Petrecerile memorabile sunt cele in cadrul carora un bar mobil si un barman de profesie exista.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#servicii bartending petreceri, #braman profesie , #petrecere