Cum sa te comporti la petrecerea de Sarbatori de la munca

Duminica, 05 Decembrie 2010, ora 18:22
2625 citiri
Cum sa te comporti la petrecerea de Sarbatori de la munca

Se apropie sfarsitul de an. Cu siguranta, multi dintre noi vor merge la petrecerea organizata cu ocazia Sarbatorilor de iarna de compania la care lucram.

Trebuie sa ai insa foarte mare grija la modul in care te vei comporta. Asta pentru ca, pe langa colegii cu care te vezi zilnic la locul de munca, la petrecere vor participa si sefii. Si doar nu vrei sa te faci de ras in fata lor, nu?

Ba chiar din contra, poti sa profiti de ocazie si sa te remarci in fata unor oameni importanti din firma cu care nu ai ocazia sa vorbesti prea multe in mod normal.

Asadar, revista Forbes vine cu cateva sfaturi pentru cei care vor merge la petrecerea de Sarbatori de la munca.

Nu intarzia. Primul sfat este se nu intarzii. La inceputul petrecerii poti discuta cu sefii si colegii tai intr-o atmosfera mult mai relaxanta. Pe masura ce trece timpul totul devine mai agitat.

Nu te izola. Nu sta intr-un colt cu persoanele cu care lucrezi in fiecare zi. Discuta si cu persoane din alte departamente si cu care te vezi mai rar pentru ca nu stii niciodata cine te va ajuta sa avansezi.

Nu iti pierde controlul din cauza alcoolului. Nu exista petrecere fara alcool. Ai insa mare grija sa nu exagerezi. Aminteste-ti regula legata de moderatie! Asta pentru ca, daca intreci masura si bei prea mult risti sa nu te mai controlezi. Si daca vei avea norocul sa nu fi concediat dupa gafele pe care sigur le vei face, nu vei scapa insa de glumele colegilor mult timp.

Nu iti stresa seful. Daca vrei sa ii spui sefului tau lucruri pe care el nu le stie, petrecerea nu e un moment potrivit. Este un moment de distractie, nu un prilej de barfa, asa ca nu iti stresa seful cu lucruri inutile.

Sa nu faci glume nesarate. Indiferent cat de destinsa este atmosfera de la petrecere, ai grija la glumele pe care le faci. Este posibil ca unele persoane pe care nu le cunosti bine sa nu iti guste glumele si sa se simta jignite.

Nu flirta. Petrecerea organizata de compania la care lucrezi nu este locul potrivit pentru a flirta. Chiar daca tu consideri ca a fi mai apropiat de un coleg in timpul petrecerii este ceva normal, ceilalti pot intrepreta altfel comportamentul tau.

Nu iti spune nemultumirile legate de job. Consideri ca nu a fost un an tocmai reusit in companie si ca ai putea face o treaba mult mai buna decat seful tau. Specialistii consultati de Forbes te sfatuiesc insa sa pastrezi aceasta parere pentru tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#petrecere Craciun munca, #petrecere sfarsit an munca, #cum comporti petrecere munca , #petrecere