De ce zilele de nastere din decembrie sunt groaznice

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 07:25
5429 citiri
De ce zilele de nastere din decembrie sunt groaznice

Decembrie este luna sarbatorilor, a bucuriei, a petrecerilor si toata lumea adora sa primeasca si sa ofere cadouri, caci, cu totii stim, prilejuri sunt din plin. Nu la fel cosidera cei care sunt nascuti tocmai in aceasta ultima luna a anului, caci pentru ei lucrurile nu sunt deloc roz.

Se pare ca ei primesc cele mai putine si mai mici cadouri aniversare. Asta nu se intampla din cauza rautatii celor din jur, ci pur si simplu buzunarele si resursele de entuziasm si veselie sunt usor epuizate dupa atatea prilejuri de petrecere. Potrivit The Frisky, cauzele sunt evidente. Iata de ce persoanele nascute in decembrie nu au o zi de nastere prea grozava:

- "vinerea neagra" sau Black Friday, cum se numeste la americani, a invadat si Romania de cativa ani si nu putini sunt aceia care isi golesc conturile in speranta de a mai lua ceva prin casa sau niste haine. Drept urmare, raman mai putini bani pentru cadouri.

- la serviciu stai ore mai multe decat in mod normal, pentru ca se fac fel de fel de bilanturi, asa ca printre atatea probleme presante si termene-limita, aproape nu iti vei mai aduce aminte de o zi de nastere.

- sunt tot felul de sarbatori de nume, apoi Craciunul, Revelionul... Cam greu de gasit o zi libera in agenda potentialilor invitati, pentru inca o petrecere.

- prietenii cei mai buni sunt si ei intrati in febra Sarbatorilor, asa ca nici de ajutorul lor nu prea reusesti sa beneficiezi atunci cand vine vorba de organizare. Ba uneori nu te prea poti baza nici pe prezenta lor la petrecere.

- nici n-ai vrea sa te multumesti sa-ti imparti ziua de nastere cu vreo alta sarbatoare, caci ai si tu mandria ta.

- daca docmai a trecut Craciunul, s-ar putea ca mama/sotia/prietena sa puna pe masa si ceva resturi de la masa de sarbatoare, chiar daca alta e ocazia, respectiv ziua ta. Doar nu era ca atat amar de mancare sa fie aruncata... Doar s-a facut cu atata dragoste!

- imagineaza-ti doar cati din cei pe care ii cunosti isi fac planuri de Sarbatori ce includ o deplasare in afara orasului. De aceea cei nascuti in decembrie pur si simplu nu prea au pe cine sa invite sa le fie alaturi la importantul eveniment.

- nici pentru copii, care au vacanta, situatia nu e prea roz, caci ei nu pot impartasi evenimentul cu colegii.

- si sefii sunt mai tot timpul plecati, asa ca nu vei beneficia de strangerea aceea binevoitoare de mana, poate un bonus sau macar o cina gratis in oras seara, cu colegii.

- nu poti nici macar sa-ti iei liber, cel mai probabil, caci in preajma Sarbatorilor oricum nu mergi la serviciu, asa ca pierzi o ocazie buna.

- daca totusi invitatii vin, cel mai probabil afara ninge, iar in cazul in care iti faci petrecerea acasa, imagineaza-ti doar cata mizerie vor face pe jos. Asta daca vor ajunge din pricina ghetii. Mai sunt si unii care, poate, nu au investit in cauciucuri...

- rochia ta va trebui sa fie de fapt un pulover si in picioare sa porti bocanci daca nu vrei sa mori de frig, ceea ce nu va fi prea sexy.

- poate si persoana pe care o simpatizezi este in vacanta, asa ca ai mai ratat o ocazie buna sa va cunoasteti mai bine.

- nu iti place sa-ti gasesti cadourile sub brad, dar asta se intampla mereu. Ca tot e decembrie.

- in loc sa auzi un "La multi ani" personalizat, primesti colindatorii in prag... Nu, nu e deloc acelasi lucru.

- parca nimeni nu vrea sa auda despre ziua ta atunci cand isi face griji despre vreun invitat-problema care va veni la masa de Craciun. Fie ca e vorba despre cicalitoarea matusa, pe care niciodata nu stii langa cine sa o asezi, sau de devoratorul de dulciuri, vesnic auto-invitat in casa ta, de Sarbatori.

- cum toata lumea se ingrasa oricum in ultima luna a anului, nu te astepta ca invitatii sa se infrupte prea mult din bucatele gatite chiar de tine.

- cel mai probabil, multe dintre cadourile pe care o sa le primesti sunt refolosite, adica abia primite de la alti cunoscuti de catre cei care ti le ofera tie.

- pentru familia reunita cu greu de ziua ta, se poate ca mai important sa fie sa depene amintiri sau sa treaca in revista ultimele noutati decat sa te sarbatoreasca pe tine.

- nici nu poti sa amani ziua de nastere, sperand ca vei reusi sa o faci cand febra Sarbatorilor se finalizeaza, caci anul se termina glorios cu Revelionul, poate cea mai galagioasa dintre petreceri.

- astfel ca anul trece, ziua ta la fel, si, cel mai probabil, lumea nici nu si-a dat seama ca tu ai mai imbatranit cu un an. Poate la anul sa ai mai mult succes?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#zi nastere luna decembrie, #zi nastere sarbatorire, #luna decembrie zile nastere, #nascut decembrie , #petrecere
Comentarii
Poza deniutz333
deniutz333
rank 2
prea multe sarbatori sunt obositoare