Idei pentru petrecerea Revelionului in Bucuresti

Advertorial
Joi, 20 Decembrie 2018, ora 14:11
12348 citiri
Idei pentru petrecerea Revelionului in Bucuresti

Daca ati venit cu interese de afaceri sau cu serviciul in Bucuresti de putina vreme, probabil ca va intrebati cum ati putea petrece Revelionul intr-un mod cat mai placut. Nu este cazul sa va faceti probleme in acest sens, Capitala Romaniei este un oras cu multe optiuni in ceea ce priveste petrecerea noptii dintre ani.

De la concerte in strada la petreceri selecte

Fiecare Revelion in Bucuresti este o noapte de neuitat. In pietele publice au loc concerte organizate de autoritati, care se incheie cu focuri de artificii si jocuri de laser spectaculoase.

Cluburile si restaurantele organizeaza petreceri cu teme variate, de la perioada retro, la distinctia unor evenimente formale.

Asadar, veti gasi cu siguranta cel putin un eveniment care sa corespunda gusturilor si preferintelor dumneavoastra.

Totusi, pentru ca sunteti un profesionist ocupat, echipa Cronoscar de la biroul de rent a car in Bucuresti a selectat cateva evenimente de Revelion reprezentative pentru Capitala.

Retro sau lux? Alegerea va apartine!

Din clipa cand ati preluat masina de la centrul de inchirieri auto in aeroport din Bucuresti, echipa Cronoscar va este alaturi cu servicii profesionale si sfaturi utile. Pentru cei care vor petrece Revelionul in Capitala, avem urmatoarele recomandari de petreceri:

1. Glamour de Hollywood la Palatul Parlamentului

Vreti sa va simtiti ca o vedeta de la Hollywood? In acest caz va recomandam balul de Revelion de la Palatul Parlamentului. Aceasta petrecere a devenit deja traditionala in randul evenimentelor rafinate de Revelion.

Fiecare an are o tematica specifica si instructiuni privind tinuta pe care oaspetii trebuie sa le respecte.

Anul acesta, organizatorii au ales glamour ca tema. Detaliile sunt prezentate pe pagina de rezervare a locului la eveniment.

Intrucat din meniu fac parte si bauturi alcoolice, trebuie sa veniti insotit de un posesor de permis auto care se va abtine de la paharul de sampanie pentru a putea conduce masina oferita de centrul Cronoscar pentru inchirieri auto in Bucuresti.

2. Muzica buna si meniu special la Hard Rock Cafe

Sunteti pasionat de muzica rock? In acest caz, va recomandam un loc in care va veti simti ca acasa: Hard Rock Cafe. Acest brand international este renumit pentru obiectele originale care au apartinut unor vedete de cel mai mare calibru, expuse in interiorul restaurantului.

In Bucuresti veti putea admira, printre altele, jacheta rosie purtata de Michael Jackson in videoclipul Thriller, o bustiera purtata in concert de Madonna si chitara lui Tony Iommi de la Black Sabbath.

Petrecerea de Revelion de Hard Rock Cafe include un meniu special, care imbina bucataria romaneasca si cea americana si un concert live sustinut de trupa Jukebox si Bella Santiago.

In zona restaurantului veti gasi fara probleme un loc de parcare pentru masina inchiriata de la biroul Cronoscar de rent a car in Bucuresti.

3. O petrecere de neuitat la Beraria H

Beraria H se inspira din traditia berariilor germane. Pentru Revelion, localul pregateste un eveniment special, cu numerosi invitati celebri in Romania. Meniul va fi extrem de generos, pentru a satisface toate gusturile.

Va recomandam petrecerea de Revelion de la Beraria H daca sunteti pasionat de o atmosfera plina de viata, alaturi de un mare numar de oameni. Localul se afla chiar langa Hard Rock Cafe, in apropiere de Piata Presei Libere.

Impreuna, cele doua restaurante poseda suficiente locuri de parcare pentru masina rezervata la centrul Cronoscar pentru inchirieri auto in Bucuresti.

4. Anii Prohibitiei la Piano Ballroom

Prohibitia din SUA a fost o perioada in care s-au remarcat gangsterii celebri precum Al Capone si in care au aparut cluburile speakeasy (cu acces pe baza de parola).

De la masini rapide la costume cu revere largi, de la rochii tip flapper la tunsori garҫon, anii Prohibitiei s-au remarcat si prin moda specifica.

Puteti retrai fascinatia interzisa a acelor ani la Revelionul organizat de Piano Ballroom, situat pe soseaua Pipera-Tunari, aproape de cartierul de business al Capitalei.

Clubul dispune de suficiente locuri de parcare pentru invitatii sai, astfel ca masina de inchiriat de la centrul Cronoscar pentru rent a car in Bucuresti va fi in siguranta.

5. Distinctie si rafinament la Clubul Diplomatic

Doriti sa petreceti noaptea dintre ani intr-o atmosfera exclusivista, in care tinuta formala este obligatorie? Clubul Diplomatic va asteapta cu un meniu rafinat si divertisment de inalta calitate.

Daca locuiti in zona de nord a Capitalei, veti ajunge rapid la la Clubul Diplomatic la volanul masinii oferite de biroul Cronoscar pentru inchirieri auto in Bucuresti. Acesta se afla pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti nr. 2B, in apropierea Parcului Herastrau.

Echipa Cronoscar va ureaza Sarbatori fericite si va invita sa descoperiti ofertele noastre speciale pentru masini de inchiriat in Bucuresti!

Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
Explicațiile lui Robert Negoiță după ce a țipat la polițiști: "Părinții mei mi-au zis că cel mai deștept cedează primul" VIDEO
Explicațiile lui Robert Negoiță după ce a țipat la polițiști: "Părinții mei mi-au zis că cel mai deștept cedează primul" VIDEO
Robert Negoiță a țipat la agenții Poliției Locale a Municipiului București luni, 18 martie, în timp ce transmitea live, pe Facebook, de la lucrările din fața primăriei de sector. Primarul...
#petreceri revelion Bucuresti, #inchirieri auto Bucuresti , #petrecere