Caz incredibil: O pisica data moarta si ingropata a "inviat" dupa cinci zile (Video)

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 09:34
10610 citiri
Caz incredibil: O pisica data moarta si ingropata a "inviat" dupa cinci zile (Video)
Foto: Daily Mail

Iubitorii animalelor din America sunt uimiti de un caz incredibil, dupa ce o pisica despre care se credea ca e moarta si a fost ingropata a reaparut la cinci zile distanta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Pisica pe nume Bart a fost gasita de proprietar intr-o balta de sange dupa ce a fost lovita de o masina. Pentru ca nu mai respira, ea a fost ingropata, toata lumea fiind convinsa ca este moarta, relateaza Daily Mail.

Descoperire terifianta despre o specie cunoscuta pe cale de disparitie: "Situatia e devastatoare!"

Totusi, dupa cinci zile, Bart a reaparut spre stupoarea tuturor. Oamenilor nu le-a venit sa creada ce se intampla, iar imediat cazul a devenit celebru in Florida, televiziunile americane ingramadindu-se sa relateze acest subiect.

Ellis Hutson, proprietarul animalului, sustine ca fratele si partenerul de joaca al lui Bart ar fi cel care a dezgropat pisica si a "readus-o la viata".

Povestea magnifica a lui Wojtek, ursul erou care a uimit intr-una dintre cele mai sangeroase lupte din istorie (Galerie foto)

"Avem doua pisici care se joaca impreuna. Poate ca cealalta a mers sa-si caute fratele si l-a dezgropat", a afirmat Hutson.

Pe de alta parte, David Liss, cel care a ingropat pisica, este gata sa bage mana in foc ca Bart nu mai respira in acele momente.

Daily Mail, despre un caz socant petrecut in Romania: "Nu mi-a venit sa cred ce am vazut"

"M-am uitat la pisica, m-am tot uitat si am vazut ca nu-si mai misca pieptul deloc, asa ca am zis ca e moarta", a comentat acesta.

Totusi, conform expertilor, sunt sanse mici ca pisica sa fi fost ingropata timp de cinci zile si sa mai supravietuiasca. Cel mai probabil, animalul a fost dezgropat dupa scurt timp, dar a stat ascuns de frica.

Povestea incredibila a unui cal de razboi: cum a salvat mii de soldati in Primul Razboi Mondial (Galerie foto)

In prezent, Bart se afla sub ingrijirea veterinarilor.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#pisica moarta invie, #pisica ingropata invie , #pisici