Western cu pisici, in acest weekend, in Bucuresti

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 09:23
6356 citiri
Western cu pisici, in acest weekend, in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Peste 200 de pisici din toate colturile lumii vor putea fi admirate, in acest weekend, la Expozitia Internationala Felina de Toamna - SofistiCAT.

Evenimentul va avea loc in zilele de 26 - 27 septembrie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, Bucuresti, potrivit unui comunicat al organizatorilor, remis Ziare.com.

Editia din aceasta toamna va avea tematica Vestul Salbatic. Prin fata unui juriu compus din cinci arbitri internationali, vor defila superbe exemplare de persana, exotica, maine coon, norvegiana de padure, angora turceasca, sacra de birmania, bengaleza, british shorthair, abysiniana, ahartreaux, devon rex, don sphynx, albastra de rusia, somali, burma, singapura, sphynx, orientala si siameza.

Pisici de zece! Expozitia internationala Felina de Primavara - SofistiCAT

Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul "Best in show". Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

In cadrul evenimentului, vor fi disponibile - la preturi promotionale - produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, face-painting etc.). Se vor organiza tombole cu premii, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania "Arata ca iti pasa", in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.

Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit, mai arata organizatorii.

D.R.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#expozitie pisici sofisticat, #expozitie pisici Romexpo Bucuresti , #pisici