Ce spune scrisul despre personalitatea unui om (Galerie foto)

Duminica, 17 Februarie 2013, ora 12:03
80992 citiri
Ce spune scrisul despre personalitatea unui om (Galerie foto)

Oamenii din ziua de astazi isi exprima din ce in ce mai rar gandurile prin scris. Totusi, chiar si cea mai comuna mazgaleala a unei persoane poate spune multe despre personalitatea sa.

Asadar, daca vrei sa stii cum este si cum gandeste cineva, arunca un ochi peste ceea ce spun specialistii legat de scrisul unui om si personalitatea sa. Expertii citati de Glo.msn au analizat scrisul mai multor voluntari si au facut conexiuni intre acesta si felul in care sunt ei ca oameni.

Acestia au pus mai multe persoane sa scrie de mana acelasi text pe o foaie de hartie, dupa care le-au interpretat personalitatea in functie de scris.

Ce spune scrisul unui barbat despre felul sau de a fi

Spre exemplu, scrisul din imaginea de mai jos apartine, potrivit specialistilor, unei persoane rationale si obiective. Acestia sustin ca trasaturile acestea sunt specifice oamenilor cu un scris de mana vertical, in care se folosesc si litere de tipar. De asemenea, in functie de cat de mult este inclinat spre stanga scrisul unui om, cu atat acesta da dovada de mai mult scepticism.

In poza de mai jos este ilustrat scrisul unui barbat cu un "t" hotarat, lucru care ilustreaza un simt al determinarii bine conturat in caracterul sau. Acest barbat poate fi si unul cu deosebit simt al anticiparii.

Barbatul caruia ii apartine scrisul de mai jos este unul foarte ordonat, spun specialistii. Indiciul pe care mizeaza acestia il reprezinta buclele de sus si de jos ale literei "j", care sunt egale ca lungime. De asemenea, acest barbat pare orientat spre viitor, intrucat cineva din trecut l-ar fi ranit, dupa cum reiese din buclele de jos ale literei "f".

Scrisul din imaginea de mai jos are litere cu lungimi diferite, dar destul de inalte. Potrivit specialistilor, asta dezvaluie ca apartine unui om mandru, orientat spre reusita si relizari, dar si catre satisfactie emotionala.

Scrisul din imaginea de mai jos, inclinat mult spre dreapta, arata ca acest om este unul extrovertit si spontan, dar care fuge de trecut, cred expertii consultati de publicatia citata.

Scrisul de mai jos apartine unui barbat carismatic si expresiv. Buclele perfect inchise si usor alungite dau de inteles ca acest barbat este unul care se limiteaza la "realitatile desavarsite ale vietii", sustin specialistii.

Scrisul de mai jos indica faptul ca persoana care l-a pus pe hartie este una relaxata. Buclele stranse ale literei "l" spun despre el ca ar fi o persoana care cauta sa se protejeze, cel mai probabil de cineva din trecutul sau, care l-a ranit, cred expertii grafologi.

Ce spune scrisul unei femei despre personalitatea ei

Grafologii care au analizat randurile din imaginea de mai jos au dedus ca acest scris apartine unei femei foarte emotive, orientata spre partea sentimentala. Din felul in care sunt inclinate literele, usor spre dreapta, reiese ca aceasta persoana este genul care plange atunci cand vede un film trist. Totusi, "m"-urile si "n"-urile ascutite ale acestei persoane indica un spirit extrem de analitic si curios, precum si o minte extrem de iscusita.

Scrisul din imaginea urmatoare apartine unei femei extrem de relaxate in atitudine, o persoana calma. Acest lucru este indicat de spatiile dintre cuvinte, spun specialistii. Inclinarea scrisului spre dreapta arata, la fel ca si in cazul primei femei, ca este vorba despre o persoana sensibila, care se emotioneaza usor.

In imaginea de mai jos poate fi observat un scris vertical, usor inclinat spre stanga. Specialistii sustin ca persoana careia ii apartine este una foarte rationala, cu o gandire cerebrala. Faptul ca scrisul acestei femei nu prezinta bucle la literele ovale ("o" sau "a") demonstreaza ca este si o persoana onesta, dreapta, altruista.

Randurile din imaginea urmatoarea ilustreaza un scris extrem de marunt, ceea ce, potrivit expertilor in grafologie, dezvaluie o mare capacitate de concentrare si atentie. Femeia care a scris randurile de mai jos are si o "inteligenta emotionala dezvoltata", fiind genul care traieste lucrurile la intensitate maxima.

Scrisul de mai jos apartine, potrivit expertilor, unei femei care combina puterea ratiunii cu cea emotionala atunci cand trebuie sa ia decizii. "Are intuitie, este fidela principiilor in care crede, dar este si o persoana usor de abordat", spun grafologii.

Scrisul extrem de spatiat si inclinat spre dreapta de mai jos apartine unei persoane extrovertite si foarte deschise. Aceasta femeie este si una destul de impulsiva, careia ii place sa socializeze, dar si sa-si mentina independenta, cred expertii consultati de Glo.

Urmatorul tip de scris contine litere rotunjite si scurte, usor labartate si inclinate spre stanga. Potrivit grafologilor, acest tip de scris apartine unei femei detasate si relaxate, care nu obisnuieste sa poarte ranchiuna nimanui.

In fine, ultima mostra de scris analizata de grafologi, cea din imaginea de mai jos, contine litere drepte, cu linii foarte precise, asemanatoare celor de tipar. Potrivit expertilor, aceste randuri au fost scrise de o femeie foarte echilibrata, cu o memorie vizuala extrem de buna si cu o gandire extrem de logica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#scris mana personalitate, #tipuri scris mana caracter, #interpretarea scrisului, #interpretare grafologica , #psihologi
Comentarii