Spune ce cafea bei ca sa-ti spun cine esti!

Vineri, 31 Mai 2013, ora 15:03
8237 citiri
Spune ce cafea bei ca sa-ti spun cine esti!
Foto: Arhiva

Obiceiurile, tabieturile, stilul de viata si lucrurile care ne plac vorbesc, pentru cine stie sa inteleaga si sa vada, despre ceea ce suntem. Nu e de mirare ca de la "spune-mi ce prieteni ai ca sa-ti spun cine esti" am ajuns la: "spune-mi ce cafea bei ca sa-ti spun cine esti!".

Statistic, oamenii beau un anumit gen de cafea. Cu sau fara zahar, cu sau fara lapte, iar toate aceste obiceiuri vorbesc despre noi. Psihologii si specialistii citati de Yahoo sustin ca alegerile pe care le facem cand este vorba de ceva de mancat sau de baut vorbesc despre nivelul de stres si dorinta regasirii confortului din copilarie.

Cei care aleg constant espresso sunt cei care urmaresc gratificare instantanee si succesul rapid. Sunt cinici, sarcastici, indiferenti la regulile unui stil de viata sanatoas, capriciosi. Amatorii acestul gen de cafea isi stabilesc standarde inalte, tind sa fie lideri, sunt indiferenti la barfe si spun lucrurilor pe nume, uneori cu brutalitate.

Consumatorii de cafea neagra sunt oameni reci, competitivi, care prefera interactiunea unu-la-unu in locul dezbaterilor publice, sunt oameni linistiti si pragmatici, cu accese ocazionale de extrovertire.

Bautorii de cafea cu lapte sunt cei care au nevoie de siguranta pentru a se dezvolta si a arata ceea ce pot face. Sunt persoane dragute, agreabile, care vor sa fie simpatizate. In esenta sunt oameni ambitiosi si incapatanati. Le este caracteristic sa evite confruntarile directe, refuza lucrurile murdare si lipsite de onestitate, sunt loiali daca au un cadru confortabil si sunt prieteni de nadejde.

Bautorii de cappuccino sunt extrovertiti optimisti, care apreciaza lucrurile cu stil si frumoase, desi nu fac niciodata achizitii nejustificate. Prefera sa inceapa lucruri si sa le lase altora spre finalizare, nu le place rutina si se plictisesc repede.

Cei care sunt consumatori constanti de cafea instant sunt oameni veseli, onesti, care prefera lucrurile facute repede si bine. Sunt deseori superficiali si aventurosi in cariera si in viata de zi cu zi.

Cei care aleg cafeaua decofeinizata sunt de regula narcisisti, dar in esenta sunt oameni sinceri. Sunt nervosi, hotarati si actioneaza sub impulsul de moment.

Amatorii de cafea frappe sunt impostori si nestatornici, amatori de speculatii si care sunt deseori ironici, pentru a ascunde golurile din educatie si cariera.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cafea tipuri personalitate, #cafea profil psihologic, #cafea preferinte personalitate , #psihologi