10 sfaturi pentru a avea toti barbatii la picioarele tale

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 21:34
20608 citiri
10 sfaturi pentru a avea toti barbatii la picioarele tale
Foto: Marie Claire

Atunci cand femeile nu mai au incredere in puterea de seductie, nu se considera destul de sexy, li se pare ca sunt prea grase, prea putin iubite, sigur ca le-ar placea sa devina irezistibile, insa nu stiu cum sa procedeze.

Ei bine, nu-i nevoie sa fie staruri, deoarece fiecare femeie gaseste in ea resurse pentru a place atat de mult unui barbat, incat sa-l aiba la picioarele sale, si pentru a trai, in general, mai bine.

Ce inseamna a fi o femeie irezistibila. Nicidecum nu este femeia perfecta, dar degaja destula energie pozitiva ca sa poata cuceri un barbat. In mod evident, viata ei este mai usoara, nu se teme sa spuna adevarul, nu intra in competitii cu barbatii, se simte bine. Cu alte cuvinte, este ceea ce vrea sa fie si doreste sa ramana originala.

Potrivit Marie Forleo si cartii sale de succes, un adevarat ghid, "Cum sa ai toti barbatii la picioarele tale", citata de Marie Claire iata cele 10 sfaturi, pentru a deveni o femeie irezistibila.

Necesita un angajament personal

Scopul este de a prelua controlul asupra vietii, de a fi un fel de actor al propriei vieti, responsabil de ea. Pentru aceasta, nu deveniti o profesionista a seductiei cat ai pocni din degete. Autoarea compara efortul cu cel pentru a va mentine in forma. O sedinta de sport, de exemplu, nu este suficienta. In plus, adesea, este mai usor sa stiti ce trebuie facut decat sa puneti in practica. Eforturile sunt absolut necesare.

Ca sa realizati acest lucru, nu trebuie sa reactionati mecanic. Eliminati automatismele care va vin in minte (nu m-a sunat, nu sunt sigura pe mine in pat) si care nu va avantajeaza. Fiti pragmatice.

Adoptati o atitudine pozitiva

Barbatii pot fi atrasi cand va aflati intr-o dispozitie buna si nu atunci cand sunteti suparate. Bombaniti zilnic, ba impotriva soferului de autobuz care vi se pare ca nu conduce destul de repede, ba impotriva ploii, a mancarii de la cantina/restaurant, gasiti o multime de alte pretexte, uitand sa va bucurati de lucrurile pozitive. Ele sunt asa cum sunt. In loc sa le schimbati, e mai bine uneori sa nu le bagati in seama.

Nu faceti o tragedie daca ati uitat cheile si nu ajunge nimeni acasa inaintea voastra. Nu ramaneti in scara, profitati si mergeti sa beti un pahar in barul nou ce tocmai s-a deschis la parter. Pe scurt, optimizati-va timpul si vedeti jumatatea plina a paharului. Va veti schimba mentalitatea.

Nu asteptati sa gasiti pe cineva anume, sunteti cineva

Incetati sa credeti ca atat timp cat nu v-ati descoperit "jumatatea", nu sunteti multumite sau fericite, mergand pe ideea ca o viata implinita nu poate fi decat viata in doi. Daca v-ati asumat celibatul, bucurati-va din plin de viata, nu-l mai asteptati pe Printul fermecator sa vina sa va ia de mana pentru a va inscrie la un curs oarecare de dans ce va face cu ochiul.

In general, nu-l asteptati doar asa pentru a face lucruri care va aduc placere. Veti vedea ca veti sti foarte bine sa va faceti fericite, chiar daca sunteti singure, bucurandu-va ca existati.

Uitati de reguli

Nu ramaneti agatate de reguli pe care vi le-ati stabilit dintotdeauna si care nu mai sunt la fel de valabile in prezent (nu trebuie sa ma culc cu un barbat din prima noapte, ca sa luam doar un exemplu). Va pot impiedica sa inaintati. Renuntati la acele principii ancorate in minte ca reguli ce nu le vreti inculcate. Lasati-le si urmati-va dorintele. Invatati sa va satisfaceti placerile, sa fiti fericite.

Nu cautati garantii

Incetati sa puneti presiuni asupra mintii: "Este cel mai bun? Ma va iubi mereu si imi va fi fidel?". Acum, incercati sa va reinventati zilnic. Redescoperiti-va in fiecare dimineata in oglinda. Paradoxal, suntem intr-o evolutie continua. Desi pare o prostie, nu sunteti aceeasi persoana ca saptamana sau luna trecuta. Faceti la fel cu partenerul.

Fara manipulare

Naturale prin farmecul vostru, prin ceea ce sunteti, nu folositi strategii de manipulare. Seducand un barbat folosind arta manipulairii, numita "tehnica diabolica", riscati sa va amagiti. Fiti voi inseva, si, cu o doza mica de incredere in sine, asigurati-va ca veti merita ca un barbat sa va iubeasca pentru ceea ce sunteti.

Renuntati la lista barbatului ideal

Fiti deschise barbatilor, nu asteptati un barbat ce stiti bine ca nu exista (un Fat-Frumos), chiar daca nu va convine, va impiedica sa-i observati pe altii. Cum ar fi: "trebuie sa fie brunet, avocat, sa iubeasca cainii" si lista e foarte lunga.

Detasati-va de trecut

Eliberati-va de trecut, pentru a trai mai bine prezentul. Practic, cand veti intalni un barbat, evitati sa-i povestiti imediat ca va este teama sa nu va paraseasca, pe baza unor experiente anterioare, profitati de momentul prezent si incercati sa conversati pe teme commune (muzica, evenimente etc.). Lasati-l sa va cunoasca asa cum sunteti acum si nu asa cum ati fost.

Concentrati-va asupra aspectului

Acordati atentie aspectului, pentru a atrage si a avea incredere in sine, cand mergeti la o intalnire. Va puteti descoperi viitorul partener, pana si la o brutarie. Nu insistam asupra metodelor de a va face frumoase, astfel incat barbatii sa va priveasca admirativ, iar voi,femeile, sa va simtiti bine in propria piele.

Fiti numai urechi

Femeilor le place sa fie ascultate, la fel barbatilor. Invatati-i sa fie atenti la ceea ce spuneti, ei pe voi. Este o etapa foarte importanta in acest proces. Exista tendinta de a crede ca in cateva cuvinte s-a inteles tot ce vroia sa spuna interlocutorul. Si atunci il intrerupeti. Ascultati-l cu adevarat ca si cum fiecare lucru pe care vi-l spune in fata este foarte important.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#seductie secrete sfaturi, #cum seduci barbati , #relatii