Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

10 steaguri rosii intr-o relatie

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 09:48
4335 citiri
10 steaguri rosii intr-o relatie

Inainte ca relatia sa devina serioasa, este bine sa nu uitati ca faptele vorbesc. Exista mai multe motive care sa va puna pe ganduri si sa va creasca prudenta atunci cand va implicati intr-o relatie.

Daca intampinati unul dintre cele "10 steaguri rosii" pentru evolutia unei relatii, propuse de shine.yahoo.com, faceti-va o favoare si cantariti daca intr-adevar merita sa va implicati mai mult:

1. Nu va aflati pe lista celor care afla primi cele mai importante vesti. Ati fost printre ultimii informati despre promovare sau nasterea unui nepotel? Atata timp cat relatia este serioasa, ar trebui sa va aflati in fruntea listei persoanelor care afla atat vestile bune, cat si cele rele.

2. Evita sa va intalneasca familia sau prietenii. Chiar daca partenerul este prea timid, ar trebui sa-si doreasca sa intalneasca persoanele importante pentru dumneavoastra.

3. Partenerul nu obisnuieste sa faca sacrificii. Relatiile sanatoase implica anumite sacrificii care arata ca partenerul a devenit o prioritate.

4. Nu va imaginati impreuna pe viitor. Femeile obisnuiesc sa se gandeasca la zilele alaturi de partener, inchipuindu-si scenarii precum luarea mesei in familie, vacante sau plimbari in locuri romantice.

Daca nu va produc placere aceste scenarii, mai bine nu mai pierdeti timpul alaturi de o persoana pe care nu o doriti alaturi de dumneavostra la cursa lunga.

5. Sunteti controlati. Nu ar trebui sa acceptati sa vi se impuna anumite restrictii, precum iesirile in oras doar cu anumiti prieteni sau sa adoptati un anumit stil vestimentar. Daca partenerul vrea sa va "faureasca" dupa "chipul" sau, nu va veti simti bine in pielea dumneavoastra si veti avea senzatia ca de fapt, partenerul, este indragostit de o alta persoana.

6. Conversatiile legate de relatie si de statutul pe care il aveti in raport cu celalalt arata confuzie si ezitare. Nu este corect sa asteptati la nesfarsit pana cand se vor clarifica sentimentele.

7. Planurile pe care le faceti nu sunt pentru amandoi. In momentul in care partenerul isi aranjeaza "agenda" fara a va oferi din timpul sau, insemna ca aveti deja probleme.

8. Prietenii sau familia nu-l agreeaza. Nu este unul dintre motivele de top, dar trebuie sa tineti cont ca prietenii si persoanele dragi va cunosc cel mai bine. Nu este semnificativ daca o perosana sau doua nu se inteleg cu partenerul dumneavostra, dar daca majoritatea au un dinte impotriva lui, ar trebui sa faceti o noua evaluare. Din pacate, aflam cat de mult era urat fostul partener, dupa ce despartirea s-a produs.

9. Daca partenerul va inseala increderea, trebuie sa va retrageti la o distanta de siguranta care sa va permita sa disociati minciunile de adevar. Increderea pierduta o data, este greu de recuperat.

10. Va conformati preferintelor partenerului atat in privinta grupului cu care iesiti in oras, precum si a locurilor in care alegeti sa va petreceti timul liber? Intr-o relatie este mai important sa contribuiti in egala masura la momentele pe care le petreceti impreuna.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#realatie, #steag, #rosu, #implicare, #partener , #relatii