5 metode pentru a seduce un barbat in 2 timpi si 3 miscari

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 17:18
29100 citiri
5 metode pentru a seduce un barbat in 2 timpi si 3 miscari

Odata inceputa conversatia cu barbatul viselor sale, femeii ii mai raman de facut cateva lucruri. Necesara pentru a-l seduce pe acest om si a-si atinge scopul, in afara primelor banalitati spuse, este o indemanare aparte pe care femeia trebuie s-o aiba. Daca nu, totul se invata. Exista si pentru asta multe "retete".

Iata 5 dintre ele, pe care le poate utiliza orice femeie care doreste sa placa unui barbat, asa cum le ofera portalul Femme Actuelle:

1. Depasiti-va prejudecatile!

Necunoscutul fascineaza, dar in egala masura nelinisteste. De obicei, femeile se limiteaza la idei preconcepute. Isi fac o proiectie asupra barbatilor pe care ii intalnesc si care sa le reaminteasca cate ceva de altii.

Ar fi ideal, spre exemplu, daca ele nu s-ar gandi ca omul pus la costum si cravata nu este neaparat un rechin financiar ce-si petrece serile jucand la bursa.

Inutil sa se invinovateasca, daca au in cap asemenea idee. Important este sa accepte ca exista riscul sa se insele si sa-si depaseasca prejudecatile. Mai pe inteles, chiar daca sunt convinse ca frumosul brunet de la capatul mesei este un fustangiu, ele trebuie sa porneasca catre el si sa renunte a-l recunoaste din start ca pe un adevarat "Bad Boy". Asta intriga!

2. Flatati-l!

Inca din primele minute, este important sa-l complimentati pe cel care va atrage. Se spune ca, in anumite culturi, acest lucru a devenit traditie, o dovada de politete. Vorbiti-i de costumul sau, de coafura sau de cainele lui.

Fara a fi ipocrite, femeile nu trebuie sa uite ca o persoana care se simte intampinata, de la inceput, cu amabilitate adopta, ca raspuns, o atitudine favorabila. Nu doreste sa "muste" pe cineva care-i zambeste, dezvelindu-si frumoasa dantura.

3. Priviti-l in ochi!

Totul trece prin aceasta oglinda a sufletului, cel mai scurt drum spre inima sa. Fata, cuvintele pot trisa. Privirea? Niciodata! Ea tradeaza placerea de a termina cat mai rapid.

Deci: devorati si lasati-va devorate din ochi. Nu exista nicio indoiala asupra intentiilor si e posibil sa va raspunda mai usor. Insa, de simtiti oaresce indispozitie la interlocutor, uitati-va aiurea: o privire prea patrunzatoare poate deveni, in cazul unora, stanjenitoare.

4. Regula schimbului reciproc

Toate relatiile in dezacord sunt sortite esecului. Cand unul da prea mult, iar celalalt putin, un fiasco este asigurat. Primul se simte exploatat, al doilea estimeaza ca nu este la inaltime.

Regula trebuie sa fie aplicata din primele minute, ca si cum s-ar pleca de la o baza existenta deja. Evitati cu orice pret zambetul fortat care, nu se stie, ar insensibiliza pana si pe cei mai aventurieri barbati.

Fiti gentile si nu exagerati. Exagerarea sentimentelor duce uneori la nerecunostinta din partea persoanei propuse spre cucerire. Acesta se arata a fi interesat, este curios, dar nu pare pregatit sa accepte in totalitate relatia.

5. Ascultati-va inima!

Sensibilitatea conteaza mai mult decat inteligenta, pentru o buna comunicare. Empatia este cheia unei relatii armonioase. A asculta inseamna caldura, umanitate, sensibilitate, pentru ca nu doar cuvintele ajung la tine, ci si informatii despre starea de spirit a interlocutorului: daca este fericit, trist, deceptionat. Barbatul la care femeia jinduieste se va simti inteles si deci... cucerit.

Eveniment Quarterly Report

Europarlamentarul Corina Crețu, despre suspendarea fondurilor europene pentru România: „Nu există pericol”
Europarlamentarul Corina Crețu, despre suspendarea fondurilor europene pentru România: „Nu există pericol”
Europarlamentarul Corina Creţu a declarat, pentru AGERPRES, că măsurile fiscale asumate de către Guvern vin în contextul unui deficit bugetar excesiv, dar că nu există pericolul suspendării...
Nou sondaj pe tema intenției de vot. PSD, lider detașat. PNL și AUR se bat pentru locul doi, USR este pe patru
Nou sondaj pe tema intenției de vot. PSD, lider detașat. PNL și AUR se bat pentru locul doi, USR este pe patru
Jumătate dintre cei chestionaţi în cadrul unui Sondaj de opinie naţional realizat de INSCOP declară că în mod sigur ar merge la vot la alegerile parlamentare, PSD fiind pe primul loc în...
#sfaturi intalnire, #cucerire barbati, #sfaturi femei barbati, #abordare barbati , #relatii
Comentarii
Poza Omu cu satiru
Omu cu satiru
rank 2
cinci metode intruna singura = ridicatul "coditzei".
Poza tr2006
tr2006
rank 5
confirm 4 din ele :)