5 moduri de a te razbuna pe fostul care te-a inselat

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 07:01
34603 citiri
5 moduri de a te razbuna pe fostul care te-a inselat

Ai aflat ca iubitul tau te inseala. Care este primul gand care iti vine in minte? Dulcea razbunare, bineinteles. Cateodata razbunarea poate avea efecte benefice asupra psihicului tau si s-ar putea sa te ajute sa treci mai usor peste despartirea iminenta.

Asta nu inseamna ca trebuie sa pui in practica fiecare fantezie pe care o ai despre razbunarea pe un fost iubit (de genul sa-i dai foc la masina sau sa ii tai cu foarfeca toate hainele). Ramai in perimetrul legal si moral, dar bucura-te de micile "piedici" pe care o sa i le creezi.

Betty Confidential iti ofera 5 moduri excelente de a te razbuna pe fostul care te-a inselat:

1. Spune la toata lumea

Odata ce ai aflat ca prietenul te-a inselat, nu are sens sa ii pastrezi buna reputatie. Spune-le prietenilor tai, prietenilor lui, familiei, prietenilor de familie, administratorului de bloc, vanzatorului de la colt, colegilor tai si ai lui de serviciu si in general oricarei cunostinte in comun. Va avea o multime de explicatii de dat si va ramane in memoria colectiva drept "nesimtitul care inseala".

Pont: Metoda "din vorba in vorba" merge bine, dar e-mailul sau pagina de Facebook fac asta mai rapid si mai eficient.

2. Fa-i in ciuda

Ti-ai petrecut relatia punand prioritatile tale pe planul secund? Poate ca ai amanat o mutare din cauza lui sau poate ca vroiai sa iti faci de mult timp un tatuaj, dar ai ezitat din acelasi motiv? Acum este momentul sa recuperezi timpul pierdut. Mergi la sala, tunde-te, cumpara rochia aia care lui nu i-a placut, pleaca un weekend la mare cu prietenele sau ia cursuri de dans.

Orice te-ai decide sa faci, tine minte ca tu esti acum prioritatea numarul unu. Fostul va crede ca te-a lasat plangand cu lacrimi amare intr-o cutie imensa cu inghetata, dar tu trebuie sa-i demonstrezi ca iti este mult mai bine fara el.

3. Da-te mare

Despartirile nu sunt intotdeauna atat de finale cum ne-am dori si daca aveti si prieteni in comun va trebui la un moment dai sa dai ochii cu el. Prima petrecere post-despartire este cruciala. Imbraca-te in rochia preferata (sau daca ai bani de aruncat, cumpara una noua), machiaza-te si mergi la petrecere aratand traznet.

Cand ajungi acolo fii relaxata si vesela, chiar daca de fapt nu esti (acum chiar este momentul sa te prefaci!). Vorbeste cu toti prietenii tai, prefa-te interesata de ce au de spus (mai ales cei de sexul masculin), rade, danseaza si flirteaza cu cine ai chef. Fostul va fi atat de surprins incat nu va sti ce l-a lovit si tu te vei duce acasa cu amintirea unei petreceri la care te-ai distrat.

4. Surpinde-l

Sunt sanse mari ca tu sa stii ca el te inseala inainte ca el sa stie ca tu stii, daca stii la ce ma refer. Urmatorul pas este sa o contactezi pe femeia cu care te inseala. Probabil nici ea nu stie de tine. Va trebui sa puneti la punct un plan impreuna si sa-l confruntati. Invita-l la o intalnire cu toti prietenii. Mimica lui cand va va vedea pe amandoua intrand pe usa va fi de nepretuit. Nu uita aparatul foto!

5. Gandeste-te la lucruri mari

Cantecul lui Carrie Underwood "Before He Cheats" (Inainte sa ma insele) este un imn pentru oricine a patit-o. Acum, nu zic sa iei o bata de baseball sa ii spargi geamurile de la masina... dar sunt sigura ca vei gasi alte lucruri de facut, la fel de spectaculoase.

De exemplu, exista o legenda urbana care spune ca o femeie inselata i-a cusut creveti fostului, in tivul perdelei din casa. Tipul nu si-a dat seama ce miroase decat dupa ce a dat la o parte podeaua, a razuit toti peretii, si-a schimbat frigiderul si aproape toata mobila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#razbunare inselat, #razbunare fost iubit, #razbunare personala , #relatii