Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

5 semne care iti arata ca iubitul se gandeste sa te paraseasca

Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 18:12
18342 citiri
5 semne care iti arata ca iubitul se gandeste sa te paraseasca
Foto: genconnect

In general, un barbat nu se hotaraste sa isi paraseasca iubita de pe o zi pe alta, ci aduna in timp anumite nemultumiri. Iar atunci cand observi ca partenerul tau este mai retinut, ar fi mai bine sa nu te inchizi in tine, speriata de posibilitatea de a va desparti, ci sa incerci sa fii deschisa catre comunicare, deoarece in acest fel ai mai multe sanse de a salva relatia. Spune-i ca vrei sa discuti despre tot ce are pe suflet si despre tot ce gandeste.

Potrivit Yahoo Match, iata cinci semne care iti pot arata ca se gandeste sa te paraseasca.

1. Invita si prieteni cand iesiti in oras

Daca a inceput sa invite si cativa prieteni atunci cand iesiti in oras, atunci s-ar putea sa incerce sa iti spuna ceva neplacut. Poate fi vorba de o iesire la un film sau de o cina, iar in acest mod el poate incerca sa evite petrecerea unui timp mai lung numai cu tine.

In plus, modul in care se poarta cu cei din grup poate fi de asemenea sugestiv. Daca flirteaza mai mult cu alte femei, daca te face sa te simti straina sau se uita numai in jurul tau, in loc sa se uite la tine, ar putea de asemenea sa fie un semn ca se gandeste sa te paraseasca.

2. A inceput sa fie mai atent la ce haine imbraca

O veche observatie din batrani spune ca, daca incepe sa fie mai atent la felul in care arata si la cum se imbraca (fata de cum obisnuia), atunci este probabil sa te insele.

Desigur, daca doar isi cumpara cateva haine noi si vrea sa aiba un abdomen perfect nu inseamna neaparat ca are pe altcineva, ci doar ca poate fi deschis la aceasta idee.

3. Este irascibil si critic tot timpul

Un alt semn de avertizare este tendinta lui critica si dezaprobatoare, mai ales aparuta brusc. Spre exemplu, tu il intrebi ce o sa faca in weekend, iar el iti raspunde: "De ce ma presezi?" sau tu spui o gluma, iar el face o grimasa.

Uneori, atunci cand un barbat se simte nefericit si fara putere sa schimbe lucrurile in bine isi schimba comportamentul, manifestandu-se prin reactii care te fac sa vezi ca nu-i convine ceva.

4. Limbajul lui nonverbal este schimbat

Indiferent ce ti-ar spune - spre exemplu te asigura ca nu are de gand sa te paraseasca dupa ce tu ii spui ca simti acest lucru - , ar fi bine sa fii atenta si la limbajul nonverbal. Potrivit unor specialisti, acesta poate oferi indicii destul de clare despre intentiile lui.

Fii atenta la modul in care te imbratiseaza; daca o face lipindu-si doar un umar de tine, poate fi un semn de distantare, de retinere. Poate nu se mai simte la fel de bine apropiindu-se de tine si nu mai simte aceeasi caldura ca inainte.

De asemenea, daca te bate cu palma pe spate atunci cand te imbratiseaza, poate fi un semn rau deoarece arata ca nu se simte confortabil.

In plus, fii atenta la directia in care priveste atunci cand iti spune ca iti este devotat. Potrivit unor detectivi particulari, cei care se uita in sus si spre stanga in astfel de situatii mint cel mai probabil (privirea catre stanga arata ca isi foloseste partea "creativa" a creierului).

5. Este mai putin interesat de tine

De asemenea, faptul ca il simti mai putin preocupat de tine poate fi un alt semnal. Iata cateva exemple de dezinteres: tu il suni mai des decat obisnuiai, ti-a raspuns la un e-mail abia dupa o zi - iar inainte iti raspundea imediat prin Messenger-, a anulat cel putin o intalnire in ultima luna pe motiv ca are mult de lucru, a schimbat subiectul dupa ce tu ai adus in discutie ceva ce are legatura cu planurile in doi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#semne parasit, #semnale parasit iubita, #indicii despartire, #semnalmente despartire , #relatii