7 lucruri care te supara la el, desi n-ar trebui

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 12:15
2406 citiri
7 lucruri care te supara la el, desi n-ar trebui

O multime de fete raman singure mult timp pentru ca devin foarte pretentioase cand vine vorba sa isi aleaga un partener. Se leaga de detaliile superficiale. Si desi ar trebui sa fii atrasa de barbatul cu care esti intr-o relatie, trebuie sa tii minte ca nimeni nu este perfect si ca trebuie sa mai treci cu vederea unele lucruri.

Yahoo Shine iti propune 7 exemple de lucruri care te-ar putea enerva la el, dar pe care ar trebui sa le treci cu vederea. Asta, pentru cazul in care ti-ai pus si tu acaesta problema.

1. Job-ul lui

Probabil ca la un nivel superficial ti-ai dorit intotdeauna sa fii nevasta de politician sau avocat, dar partenerul tau nu este decat sofer. Obisnuieste-te cu ideea. Ceea ce conteaza cu adevarat este sa ii faca placere ceea ce face si sa aiba teluri.

2. Esti mai educata decat el sau esti mai in varsta cu cativa ani

Si ce daca nu si-a luat doctoratul si tu ti l-ai luat sau daca este de varsta fratelui tau mai mic? Cui ii pasa, in afara de tine? De ce sa excluzi o mare majoritate de posibili parteneri din cauze care nu au importanta?

3. Lucruri pe care nu poate sa le schimbe

Crezi ca accentul il face sa sune prostut? Mai bine asculta lucrurile inteligente pe care are sa ti le spuna. Sau poate ca are vocea mai subtire... te vei obisnui cu asta daca iti place de el si intr-o zi nici nu vei mai observa.

4. Manierele de la masa

Cu exceptia cazului in care mananca precum un barbar, nu ii face vant doar pentru ca isi pune coatele pe masa cat timp mancarea este in continuare acolo. Manierele sunt importante mai ales cand cresti copii si vrei ca el sa le dea un exemplu bun. Poti sa il corectezi atunci.

5. Barurile si locurile unde ii place sa mearga

Frecventeaza locuri imature, "rustice" , in care nu vrei sa fii vazuta. Aceste locuri nu se potrivesc cu imaginea pe care tu vrei sa o proiectezi despre tine. Poate ca tu vrei ca el sa depaseasca etapa aceasta si sa se "aseze la casa lui".

Dar faptul ca il vei obliga sa manance un fel de mancare cu nume greu de pronuntat in loc de un hamburgher cu cartofi nu te va ajuta prea mult. Alege-ti bataliile!

6. Inaltimea lui

Stiai ca Printesa Diana era putin mai inalta decat Printul Charles? Fotografii si regizorii de filme vor sa ne convinga de faptul ca barbatii sunt intotdeauna mai inalti decat femeile cu care formeaza un cuplu, dar adesea nu sunt.

De ce ai nevoie sa fie cu 10 centimetri mai inalt decat tine? Oricum la batranete o sa fim toti la fel de scunzi si garboviti.

7. Stilul lui vestimentar

Si aici nu este vorba despre tricoul acela cu gauri "de uzura" pe care el il adora, ci de stilul lui vestimentar, per total. Cu exceptia cazului in care esti super pasionata de moda, nu te lega prea mult de stilul lui vestimentar sau de lipsa acestuia.

Poate ca nu se potriveste cu gusturile tale, sau nu este felul in care te-ai imbraca tu daca ai fi barbat. Exista insa probleme mult mai mari cand vine vorba de relatia cu o alta persoana, care nu au nicio legatura cu stilul vestimentar.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#relatie lucruri suparatoare, #partener lucruri suparatoare, #alegere partener, #defecte superficiale partener , #relatii