Ai vrea sa faci si tu terapie la psiholog online?

Advertorial
Luni, 26 Aprilie 2021, ora 17:00
4116 citiri
Ai vrea sa faci si tu terapie la psiholog online?
Terapie FOTO: pexels.com

Terapia online face viata mai usoara multor oameni in aceasta perioada de criza sanitara profunda si duce sedintele la psiholog in locuri unde nu ar fi putut ajunge niciodata daca nu ar fi existat internetul. Este foarte bine pentru noi ca putem profita de oportunitatile lumii moderne, de tehnologia actuala, inclusiv ca putem apela fara bariere la un psiholog online din tara noastra. Ce poate sa fie mai plin de satisfactii pentru un client decat sa poata avea parte de o terapie psihologica calitativa oriunde si oricand?

Ce este im-fine.app?

Im-fine.app este o platforma care conecteaza psihologii inscrisi pe o platforma online cu clientii potentiali, promovand sanatatea psihica la cele mai inalte cote. Doritorii se inregistreaza in mai putin de un minut, isi aleg psihologul online in functie de preferintele de timp si locatie din care stiu ca urmeaza ca sa acceseze internetul in conditiile cele mai bune si dupa ce contacteaza specialistul dorit isi programeaza sesiunea la care viseaza poate de multa vreme.

In plus, s-a creat de catre o echipa de entuziasti romani si o aplicatie atractiva in domeniul psihologiei. Se numeste I'm Fine si iti ofera unelte terapeutice care sa te asiste in imbunatatirea starii tale de sanatate mintala. Poti descarca aplicatia mobila din Magazinul Google Play sau Magazinul Apple, dupa caz si sa te bucuri de resursele pe care ti le ofera cu generozitate.

Cine face parte din echipa im-fine.app?

Exista aici o echipa multidisciplinara formata din profesionisti cu o experienta relevanta in inginerie / dezvoltare software, comunicare si marketing.

Platforma informatica im-fine.app este foarte sigura. Datele clientilor sunt tratate in conditii de confidentialitate maxima. Psihologii din lista existenta pe platforma si care isi ofera serviciile celor interesati sunt foarte bine pregatiti si garanteaza clientilor o calitate deosebita a serviciilor oferite atunci cand vor fi contactati.

Care este pretul unei consultatii psihologice online?

Tarifele sedintelor sunt stabilite de catre fiecare psiholog in parte si variaza in functie de experienta sa, specializari si problema concreta a clientului. Toate aceste date se gasesc pe pagina psihologului selectat de client.

Plus ca exista si instrumente de filtrare ale acestora dupa diverse categorii (pret, limba, specializare etc.).

Cine poate fi client al unui psiholog de pe aplicatia?

Orice persoana poate fi consiliata de un psiholog inscris pe platforma cu care este conectata aplicatia I'm-fine.app, atata timp cat nu se afla in stare de urgenta, caz in care este sfatuit ca sa sune la serviciul de urgenta 112.

Ce se intampla daca un client are nevoie de ingrijire de urgenta?

I'm-fine.app nu ofera tratament imediat sau sfaturi pentru persoanele aflate in criza de sinucidere, in caz de criza profunda. Recomandarea este a se suna la 112 sau sa se solicite asistenta de specialitate (inclusiv psihiatrica) la cel mai apropiat spital.

Cum functioneaza sesiunile online de consiliere psihologica?

Sesiunile online se desfasoara in biroul virtual al psihologului. Pentru a le accesa, nu este necesar sa instalati nicio aplicatie, se poate intra direct printr-un link trimis in e-mailul clientului inainte de sesiune. I'm Fine doar face conexiunea intre specialist si client. Calendarul I'm Fine se conecteaza cu Calendarul Google si trimite notificari partilor in legatura cu sedintele, astfel ca niciunul nu va uita de terapie.

Clientul se poate conecta folosind un telefon mobil?

Da!! Se poate accesa cabinetul psihologului online prin intermediul unui computer sau al telefonului mobil ce are conexiune la internet.

Exista o limita a numarului sesiunilor online?

Nu, psihologul ales de catre client decide cate sedinte de terapie online se vor desfasura, in functie de fiecare caz concret in parte si care va fi structura programului de terapie.

Peste 150 de specialisti in psihoterapie din 32 de orase deja folosesc I'm Fine. Chiar ai de unde alege!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Marijuana din România nu este recreativă, avertizează un specialist. "Este stropită cu pesticide, insecticide, otravă de şobolani"
Marijuana din România nu este recreativă, avertizează un specialist. "Este stropită cu pesticide, insecticide, otravă de şobolani"
Marijuana din România nu este recreativă, aşa cum se întâmplă în Olanda. Ea poate fi stropită cu insecticide, pesticide sau chiar otravă de şobolani care provoacă tulburări neuronale...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#psiholog, #psiholog online, #terapie , #relatii