Boala rara a unei femei: Ce ii face partenerului cand iese din casa

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 12:31
5925 citiri
Boala rara a unei femei: Ce ii face partenerului cand iese din casa
Foto: news.com.au

O femeie din Marea Britanie sufera de o boala rara si, in acelasi timp, ciudata. Ea este atat de geloasa, incat isi testeaza partenerul de viata cu detectorul de minciuni atunci cand el iese din casa.

Debbi Wood ii cere lui Steve, partenerului ei, sa faca un test cu detectorul de minciuni de fiecare data cand el paraseste locuinta. Femeia are o teama patologica de infidelitate, dorind sa fie sigura ca Steve nu ii este infidel, scrie news.com.au.

Ea chiar i-a interzis partenerului de viata sa urmareasca programe de televiziune sau sa citeasca reviste in care apar femei. In plus, Debbi ii verifica mesajele si telefonul de cateva ori pe zi. Ea nu ignora nici datele bancare ale barbatului, pe care le controleaza in mod regulat.

O spaima patologica de infidelitate

Femeia sufera de "sindromul Otello", o boala psihica ce o face sa creada ca partenerul de viata i-a fost infidel. Chiar si atunci cand el iese din casa pentru a merge 15 minute la magazin, femeia il testeaza cu detectorul de minciuni cand Steve se intoarce acasa.

"Ma ingrijorez atat de tare ca o urmareste pe femeia de la magazin, incat trebuie sa cunosc adevarul", marturiseste ea. Expertii sunt de parere ca totul a fost declansat de o trauma pe care ea a suferit-o intr-o relatie precedenta.

La inceputul relatiei lor, Debbi a descoperit ca Steve se mai intalnea cu o femeie. Ce a urmat in relatia lor a fost de-a dreptul incredibil. Ea a inceput sa ii verifice acestuia toate mijloacele de comunicare si chiar a instalat pe calculator un filtru care nu il lasa sa acceseze imagini cu femei. In plus, Debbi si-a comandat pe Internet un detector de minciuni.

Putina gelozie nu strica

Femeia spune ca l-a prins pe Steve mintind de cateva ori, el uitandu-se la alte femei. Barbatul recunoaste ca detectorul este uneori inselat de bataile inimii sale deoarece el are emotii de fiecare data cand este testat. Totusi, Steve este convins ca si-a gasit sufletul-pereche, iar putina gelozie nu strica niciodata intr-o relatie.

Debbi spera sa se casatoreasca cu alesul inimii ei, el cerand-o de sotie la inceputul acestui an. Ea e convinsa ca ei se potrivesc deoarece barbatul de langa ea a indurat foarte multe din cauza afectiunii pe care femeia o are.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#gelozie relatie femei barbati dragoste, #iubire casatorie detector minciuni , #relatii
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Parcă mai rară-i, totuşi, boala masochistului care-o îndură...
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5