Ce nu stiai despre flirt

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 21:28
5684 citiri
Ce nu stiai despre flirt
Foto: Arhiva

In plin sezon al flirturilor, cauzate de teama de a petrece singur sarbatorile, crezi ca ai ajuns un maestru in domeniu. Insa chiar stii tot ce "misca" pe acest front? Stii ca o supradoza de flirt poate cauza exact inversul efectului scontat?

De exemplu, stiai ca flirtul afecteaza sistemului imunitar? Mai multe studii au aratat ca persoanele care obisnuiesc sa flirteze au si un sistem imunitar mai puternic si o stare mai buna a sanatatii in general, conform yahoo.match.com. In plus, au si mai multi anticorpi in organism.

Gandeai ca a clipi din genele date cu mascara e indeajuns pentru a trimite semnalul? Oamenii de stiinta au descoperit ca avem un arsenal de 52 de tehnici de flirt, din care jocul cu parul este cea mai des utilizata.

Stiai ca flirtul e ilegal in anumite state? De exemplu in Little Rock, Arkansas, o lege invechita, dar inca in vigoare, prevede ca o astfel de atitudine sa fie pedepsita cu 30 de zile de inchisoare. Si in New York o lege inca neabolita prevede ca barbatii sa plateasca o amenda de 25 de dolari daca privesc prelung, lasciv, o femeie.

De ce sa astepti pana in weekend pentru a flirta? Un sondaj a aratat ca 62% dintre soferi flirteaza de la primele ore ale diminetii, cu soferite aflate in alte vehicule. Mai mult, in 31% dintre cazuri eforturile sunt incununate de o intalnire.

Flirtul nu mai e de multa vreme o activitate ce presupune intalnirea fata in fata. Un alt sondaj a aratat ca dintre cei care isi cauta dragostea online, 40% nu fac mofturi, flirtand atat pe mail, cat si pe messenger.

In ceea ce-i priveste pe utilizatorii de telefoane mobile, sondajele arata ca jumatate dintre acestia flirteaza prin intermediul SMS-urilor.

Ce risti flirtand? O supradoza! Exista si iti poti da cu stangul in dreptul, dupa cum spun expertii in materie, daca mentii prea mult contactul vizual, aceasta fiind si cea mai comuna dintre greseli.

In orice caz, daca esti femeie, ar trebui sa stii ca barbatii tind sa interpreteze si gesturile prietenesti ca fiind parte din flirt.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#flirt tehnici, #flirt secrete, #flirt statistici, #flirt inedit , #relatii