Ce observa imediat femeile la barbati

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 08:00
20574 citiri
Ce observa imediat femeile la barbati

Vrei sa impresionezi o femeie cu adevarat si nu iti dai seama ce se intampla, caci ea pare sa nu vrea sa-ti dea nicio sansa? Este foarte posibil sa nu fii atent exact la detaliile cele mai importante.

Iata ce nu ii scapa din vedere unei femei si vede de la bun inceput, judecand barbatii in mod involuntar, conform Mandatory:

Felul cum te porti cu strainii

Fie ca te porti urat cu chelnerul, nu ii dai bacsis celui care te ajuta sa iti parchezi masina sau razi de o persoana amarata de pe strada, femeile vor vedea si vor taxa acest lucru. Lor nu le place aroganta, asa ca incearca sa fii politicos cu toata lumea din jur.

Un alt semn de maturitate este acela de a te purta frumos cu persoane care au gresit in vreun fel. Nu conteaza ca fata de la casa ti-a gresit bonul, explica-i asta cu politete si rabdare, nu te duce la ea tipand amenintator. Daca esti prea vulcanic, o femeie se va gandi de doua ori inainte sa vrea sa isi petreaca viata cu tine.

Ce fel de masina conduci

Barbatii stiu ca femeilor le pasa ce fel de masina conduc. Asta este adevarat, dar nu in felul in care banuiesti. Ele se uita daca masina este curata, daca are suficienta benzina incat sa nu fie pusa intr-o situatie jenanta si daca este sigura. Le pasa mai putin de marca si performantele acesteia.

Din contra, daca ai ceva extrem de scump si opulent, s-ar putea sa nu fii privit ca un tip serios.

Respectul fata de mama

Vrei sa vorbesti urat despre femeia care ti-a dat viata si sa te plangi ce parinte rau este? Gaseste-ti pe altcineva caruia sa te plangi sau mai bine taci, nu ii spune tocmai femeii pe care tii s-o cuceresti. Se va gandi, involuntar, ca intr-o zi o vei jigni si pe ea, din moment ce nu iti respecti nici propria mama.

Preferi tehnologia in locul intimitatii

Tot timpul esti cu un telefon, o tableta sau un laptop in brate? Mai degraba adormi cu capul pe tastatura decat in bratele iubitei tale? Nicio femeie nu va accepta asta pe termen lung, asa ca trebuie sa te hotarasti ce conteaza mai mult pentru tine: persoanele din jur sau niste obiecte.

Atitudinea de la cinema

Mergeti la cinema, vedeti un film grozav si va distrati de minune, dar dupa aceea uiti sa iei cutiile de suc si floricele, le lasi pur si simplu pe jos. Cu siguranta vei fi taxat drastic pentru aceasta lipsa de buna crestere.

Daca se intampla sa faci acest lucru si ea iti face observatie, incearca din rasputeri sa te scuzi si sa-i spui ca te gandeai atat de tare la ce sa faceti in continuare, incat pur si simplu ai uitat sa strangi gunoaiele, dar asta nu iti sta in fire de obicei. Iar data viitoare ai mare grija la astfel de detalii.

Probleme cu fostele iubite

Daca la prima intalnire nu spui decat lucruri rele despre fostele iubiri, este ca si cum ti-ai semnat deja sentinta. Nu incepe sa spui cat de nebune, prostute, isterice, geloase sau neserioase erau ele, caci femeia din fata ta isi va si imagina ce lucruri rele vei raspandi despre ea in caz ca povestea voastra nu va fi una fericita.

Zambetul tau

Potrivit femeilor, zambetul unui barbat conteaza foarte mult. El dezvaluie si cat de sanatosi si curati sunt dintii. Nimeni nu va vrea sa sarute o gura neingrijita, cu dinti maronii si gingii bolnave.

Parerea ta despre propria persoana

Femeilor le plac cu siguranta barbatii increzatori in fortele proprii si demni, dar apreciaza si umorul negru ori glumele referitoare la propria persoana. Daca esti prea serios si vrei sa pari barbatul perfect, vei fi luat drept orgolios pana la limita prostiei.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#femei alegere barbati, #barbati succes femei sfaturi, #comportament adecvat femei sfaturi, #barbati atitudine buna femei , #relatii